Hotel i Rimini i Emilia-Romagna

Hotel Blue Moon

 
Hotel Blue Moon er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Blue Moon er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rimini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Nydeligt 3-stjernet hotel som ligger i Marebello kvarteret, knapt 50 meter fra stranden langs strandpromenaden. Hotellet bestyres af ejerfamilien Tognoni. Det blev sidst helt renoveret i år 2000. Til hotellet hører en lille parkeringsplads til fri afbenyttelse så længe der er plads.

På hotellet er der reception, elevator, fælles opholdsstue, fjernsynsstue og internet point. Hotellets stærke side er dets restaurant Osteria del Mare, hvor familien gør sig umage for at forkæle sine gæster. De gæster sætter pris på fisk får her mulighed for at afprøve flere forskellige retter, men menukortet byder også på kødretter. Naturligvis er der et bredt udvalg af pasta og - overraskende nok - af søde sager.

Læs mere om Hotel Blue Moon

Hotellets værelser er pæne og komfortable, men standarden er almen turistklasse. De råder alle over balkon, selvstændigt airconditionanlæg, værdiboks, telefon, satellitfjernsyn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Nogle værelser har mulighed for en eller to ekstra opredninger.

Hvis det du søger er sol, strand og et hyggeligt sted til en rimelig pris, så er dette hotel det rette.

Skjul teksten
 
 
search map