Hotel i Rimini i Emilia-Romagna

Artis Hotel

 
Artis Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Artis Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rimini og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I hjertet af Rimini Marina centrum ligger dette nyopførte 4-stjernede hotel, som byder på 57 værelser i alt.

Foran hotellet er der et lille men flot svømmebassin, som opvarmes i ydersæsonen. Hotellet råder desuden over reception, bar, internetpoint samt trådløs internetforbindelse på hele hotellet, træningscenter og konferencesal. Hotellets morgenmadsrestaurant serverer en velassorteret morgenmad frem til kl. 12.00 ... så her skal man ikke stå tidligt op for at få noget i maven, før man begynder sin dag. Til dem, der ankommer i bil, findes en underjordisk og overvåget garage. Vil man glemme bilen og komme rundt på to hjul, så er der et begrænset antal cykler, som står til gæsternes rådighed.

Læs mere om Artis Hotel

Det særlige ved dette hotel er den enorme private terrasse, som hvert værelse råder over. Og fra alle terrasserne har man havudsigt - godt nok fra siden men havudsigten er der. Desuden er alle værelserne lydisolerede og indrettet i minimalistisk stil med king-size seng, 26" fladskærms-tv med udvalgte satellitkanaler, værdiboks, minibar, aircondition og trådløs internetforbindelse.

Superiorværelse med terrasse og havudsigt fra siden (med morgenmad):
- Værelserne er ca. 18 til 20 m² og kan gæste 2 personer i deres king-size seng. De råder over eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer samt terrasse med havudsigt fra siden.

Skjul teksten
 
 
search map