Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Villa Lidia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Lidia er en af de smukke villaer som blev bygget i begyndelsen af 1900-tallet, og som var med til at gøre Riccione til et berømt rejsemål. Det bedste ved disse villaer er den intime atmosfære. Her får du en "hjemme hos-følelse" og kan i fred og ro koble af ved poolen eller i haven.

Villaen er omgivet af grønne træer og har en opvarmet pool med vandmassage. Der er også parkeringsplads og mulighed for at leje cykler ca. 150 meter fra stedet, og om sommeren er der en reception, som er åben i dagstimerne.

Sol, bad og shopping

Hvis du er blevet træt af at ligge ved poolen, er det oplagt at tage en tur på stranden. Du kommer hurtigt frem og tilbage til stranden, som ligger ca. 300 meter fra stedet. Her kan du leje solsenge og parasoller, og når det bliver tid til frokost, kan du hurtigt traske hjem igen, eller sætte dig på en af de udendørs restauranter, som ligger langs strandpromenaden.

Hvis du har lyst til at shoppe, kan du tage til Viale Ceccarini, som ligger ca. en kilometer fra villaen. Her er der også et udvalg af steder med udendørsservering, og det er her de fleste samles for at hygge i løbet af aftenen. Har du lyst til at tage rundt på cykel, kan den lejes på stedet efter "først-til-mølle-princippet".

Læs mere om Villa Lidia

Lejligheder med balkon

Da man renoverede villaen gjorde man det med respekt for den gamle oprindelige stil, og i dag rummer bygningen 12 velfungerende ferielejligheder. Lejlighederne er enkelt indrettet, men har wi-fi, satellit TV, aircondition, opvaskemaskine, ovn, værdiboks, stort køleskab samt møbleret balkon eller have.

Der er gratis parkering på stedet.

Lejlighederne på Villa Lidia

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type A med hems)

består af opholdsstue med køkkenhjørne (med ovn, 4 blus og køleskab med frostboks) og dobbelt sovesofa, hems med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type A)

består af opholdsstue med køkkenhjørne (med ovn, 4 blus og køleskab med frostboks) og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (type C)

består af opholdsstue med køkkenhjørne (med ovn, 4 blus og køleskab med frostboks) og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge eller køjeseng og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residence Nautic

Rimini, Emilia-Romagna

Residenza Valverde

Cesenatico, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Emilia-Romagna

search map