Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Villa Lidia

 
Villa Lidia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Lidia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riccione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Lidia er en af de smukke villaer som blev bygget i begyndelsen af 1900-tallet, og som var med til at gøre Riccione til et berømt rejsemål. Det bedste ved disse villaer er den intime atmosfære. Her får du en "hjemme hos-følelse" og kan i fred og ro koble af ved poolen eller i haven.

Villaen er omgivet af grønne træer og har en opvarmet pool med vandmassage. Der er også parkeringsplads og mulighed for at leje cykler ca. 150 meter fra stedet, og om sommeren er der en reception, som er åben i dagstimerne.

Sol, bad og shopping

Hvis du er blevet træt af at ligge ved poolen, er det oplagt at tage en tur på stranden. Du kommer hurtigt frem og tilbage til stranden, som ligger ca. 300 meter fra stedet. Her kan du leje solsenge og parasoller, og når det bliver tid til frokost, kan du hurtigt traske hjem igen, eller sætte dig på en af de udendørs restauranter, som ligger langs strandpromenaden.

Hvis du har lyst til at shoppe, kan du tage til Viale Ceccarini, som ligger ca. en kilometer fra villaen. Her er der også et udvalg af steder med udendørsservering, og det er her de fleste samles for at hygge i løbet af aftenen. Har du lyst til at tage rundt på cykel, kan den lejes på stedet efter "først-til-mølle-princippet".

Læs mere om Villa Lidia

Lejligheder med balkon

Da man renoverede villaen gjorde man det med respekt for den gamle oprindelige stil, og i dag rummer bygningen 12 velfungerende ferielejligheder. Lejlighederne er enkelt indrettet, men har wi-fi, satellit TV, aircondition, opvaskemaskine, ovn, værdiboks, stort køleskab samt møbleret balkon eller have.

Der er gratis parkering på stedet.

Lejlighederne på Villa Lidia

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Lidia

Læs personlige anmeldelser af Villa Lidia som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Lidia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Villa Lidia

Dejlig villalejlighed i Riccione

Læs mere

Meget tilfreds!

Vi var to familier som bookede to lejligheder, Villa Lidia. Fine lejligheder, god beliggenhed, god og smidig service på stedet. Parkering i umiddelbar nærhed

Læs mere

Skøn familieferie i Villa Lidia

Villa Lidia og Riccione var her i juli 2014 rammen om otte dages dejlig familieferie (to voksne og fire børn i alderen 6-13 år). Lejligheden ligger godt - tæt på lækker strand og butikshovedgaden Viale Dante - og er fint indrettet til en halvstor familie om vores. Swimmingpool var et hit for ungerne, og der skal lyde masser af ros til Roberto - opsynsmanden ved Villa Lidia - som er meget hjælpsom og serviceminded.
Selve Riccione er fyldt med italienske turister - unge mennesker såvel som børnefamilier - men meget få udenlandske turister. Atmosfæren er afslappet, der er trygt at færdes, og ingen høj musik/vildt natteliv, som der ellers ofte er i turistområder. Der er masser af shoppingmuligheder og mange restauranter/cafeer, som serverer god mad (kvaliteten og menukortene lignede hinanden de 6-7 steder vi var), men priserne er ikke superattraktive.
Eneste alvorlige minus er de høje priser for at leje liggestole/parasoller ved stranden - vi valgte som mange andre at ligge i sandet på den offentlige strand, som var helt gratis og derfor meget overfyldt, mens områderne med liggerstole og parasoller stort set var mennesketomme.
Oltremare med delfinopvisning og alligatorer kan anbefales som udflugtsmål for børnefamilier.
mvh
Carsten Jørgensen + familie

Læs mere

Bedømmelse af Villa Lidia

Læs mere

Overbefolket sommerby, flest italienere

Ferieby hvor stranden er hovedaktiviteten, det koster penge at ligge på stranden, hvis man ikke tager til den offentlige del lidt uden for byen. Poolen fylder hele for haven, men den er ikke åben midt på dagen og lukker kl.19.

Læs mere

Vinni og familie fra Holstebro boede på Villa Lidia i Riccione fra d. 21. til d. 28. juli 2012.

Vi har haft en dejlig tur til Riccione. Villa Lidia er et super sted at bo, både den flinke husvært Ronaldo som hele tiden går og gør stedet pænt, poolen og stranden der ligger tæt på. En meget lang gade med mange spændende forretninger meget tæt på er jo heller ikke at fornægte.
Vi ankom et døgn tidligere end beregnet, og tog chancen og ringede til kontoret for at høre om der var en lejlighed ledig, og sørme - vupti kunne vi flytte ind.
God service hele vejen i gennem, lige fra første henvendelse. Dejligt.

Læs mere
 
search map