Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Villa Eleonora

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Badebyen Riccione har været, og vil fortsat være kendt for sine sol- og bademuligheder. Du kan ikke blot slappe af på stranden i dagens løb, der er også et godt udvalg af caféer, isbarer, restauranter og shoppemuligheder. Det er et sted som passer til både store og små.

Fra Villa Eleonora er du tæt på alt det du behøver i din ferie. Der er madbutikker blot ca. 100 meter fra stedet, og det gælder også for den nærmeste restaurant. Tæt på huset ligger der også en pub, så du behøver heller ikke gå langt, når tørsten melder sig.

Tag i vandland, der er gratis adgang

Hvis du går ca. 500 meter mod nord langs stranden, kommer du til vandlandet Parco Acquatico Beach Village, som dine børn vil elske. Når du bor på Villa Eleonora har du gratis adgang. Du skal være opmærksom på, at der ikke er hører parkeringsplads til villaen, men parkering foregår på gaden. Der er dog en offentlig parkeringsplads et kort stykke fra villaen, hvor du kan parkere mod betaling.

Læs mere om Villa Eleonora

Lejligheder til 4/6 personer eller hele huset til 14 personer i alt

Lejlighederne sælges hovedsageligt til familier. De har egen indgang og er enkelt indrettet med TV, ovn og stort køleskab. De to lejligheder i stueetagen har terrasse med bord og stole. Lejligheden på første sal har balkon. Lejer du hele villaen, skal du være opmærksom på, at det eneste sted, hvor 13/14 mennesker kan spise rundt om samme bord, er på den udendørs terrasse i stueetagen.

Lejlighederne på Villa Eleonora

Toværelseslejlighed med 3/4 sovepladser (type A)

Ligger i stueetagen og består af spisekøkken med sovesofa (1½ soveplads), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Anbefales ikke til fire voksne, men to voksne og to børn. Lille udeplads.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (type B)

Ligger i stueetagen og består af køkken, soveværelse med dobbeltseng, lille værelse med køjeseng og badeværelse med toilet og bruser. Lille udeplads.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (type C)

Ligger på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser. Lille balkon.

Hele huset med 13/14 sovepladser

Hele huset med totalt 13/14 sovepladser

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Piccadilly

Rimini, Emilia-Romagna

Residence Mareo

Riccione, Emilia-Romagna

Residence Novalba

Riccione, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

Residence Novalba

Riccione, Emilia-Romagna

Residence Hotel Amalfi

Lido di Savio, Emilia-Romagna

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Emilia-Romagna

search map