Anmeldelser af Residence Tulipano

 
Residence Tulipano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Tulipano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riccione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Tulipano

Læs personlige anmeldelser af Residence Tulipano som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Tulipano. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Lejlighed nær stranden

Residence Tulipano ligger centralt og ca. 5 minutters gang fra stranden. Der findes flere restauranter og butikker udenfor, og et par hundrede med længere henne liger "gågaden", som er lukket for biltrafik om natten, og det er en nydelig gade at gå af. Hvis du ønsker at komme til havnene, kan du låne en cykel og suse derned på ca. 10 min. Lejligheden er enkel, men frisk med et køkken og et soveværelse. Køkkenet har en ud-trækkelig sovesofa for to personer. Bord med 4 stole og et lille køkkenhjørne med nogle tallerkner, glas, bestik, en pande, mm. Bring opvaskebørste, køkken klud og et viskestykke med hjemmefra. Vaskemiddel og papir er der. Toiletpapir må du købe selv. Soveværelset har en dobbeltseng. Lille bad med bruser. Ganske stor terrasse som strakte sig langs køkkenet og soveværelset med mulighed for at gå ud fra begge rum. Plasticbord, 2 plasticstole og tørrestativ. Meget støj fra gaden i from af knallerter og biler, så tag ørepropper med hvis du er følsom overfor lyd, eller bed om et rum på den anden side. De har et venligt personale i receptionen. Vi havde leget en bil og havde forudbestilt plads i garagen, som viste sig at være praktisk.

Riccione som feriedestination

Vi var i Riccione pga. et sportsarrangement, men blev glædeligt overrasket. Smuk bred sandstrand, og da vi var der, var ikke mange turister eller mennesker. Lige ned fra Tulipano er der to fine restauranter på stranden. Man kunne tilbyde glutenfripasta som ellers er meget svært at få på restauranter. Vi mente også, at det var rimeligt at spise i byens restauranter og alle var, som sædvanlig i Italien, meget rart og imødekommende

Residence Tulipano
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Tulipano
Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type B4 med terrasse - ikke refunderbart)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Bo og familie fra Odense boede på Residence Tulipano i Riccione fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

Vi synes at det var en dejlig by, med et godt byliv som lige passe os.
Stranden var perfekt.
Det var et dejligt område at kører turer i, vi var bla. på besøg hos en vinbonnde.
Det er helt sikkert et sted vi gerne vil hen igen.

Det eneste minus var at de på stedet ikke viste så meget om hvad man skal se i området.
I har det selvfølgelig på jeres hjemmeside, men hvis man ikke har pc med kan det være lidt vanskeligt.

Ellers utroligt dejligt

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Per og rejsepartner fra Hasselager boede på Residence Tulipano i Riccione fra d. 30. maj til d. 6. juni 2009.

Ingen tvivl om, at vi er kommet til byen eftersom der er meget larm i gaderne, af biler og scootere som hele tiden gasser op. Hotellet er egentligt ganske fint - værelset har en ok størrelse - vi lavede mad flere gange i den uge vi var der - og "køkkenet" var lige det mindste - men det gik da. Det er nærmest umuligt at finde en parkeringsplads uden for hotellet, så heldigvis havde vi bestilt p-plads i kælderen. Det burde I kraftigt overveje at gøre nye kommende gæster opmærksom på, at de 5 euro som det koster pr. dag absolut er pengene værd - for ellers kan der blive langt til hotellet. Største ulempe er den store vej som hotellet ligger ud for da der som sagt er meget larm - faktisk hele døgnet - men ellers er det helt ok. Vi savnede at der var mulighed for at få skiftet håndklæder ila ugen uden at det kostede ekstra. Personalet var flinke. Der er mulighed for at komme på nettet - mod betaling til rimelig pris - og nettet køre forholdsvist ok.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kim og familien fra Lille Skensved boede på Residence Tulipano i Riccione fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi havde en dejlig tur til Riccione. Det havde dog været lettere at finde, hvis hele vejens navn havde stået på vejbeskrivelsen. På vores stod der Viale Verdi. Vejens navn er Viale Giuseppe Verdi, og det kan man finde på en GPS'er. Det andet er et vidt begreb, da mange gader hedder sådan. En anden ting. Det er en god ide at opfordre til at leje en garage, da det praktisk taget er umuligt at finde en parkeringsplads. Lejligheden var fin. Måske en brødkniv der kan skære ville være godt. Vi var ellers godt tilfredse. Vi fik også en fin service fra personalet dernede.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map