Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Tulipano

 
Residence Tulipano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Tulipano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riccione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Tulipano er et nyt lejlighedskompleks beliggende meget centralt i Riccione, kun ca. 100 meter fra den gode sandstrand. I umiddelbar nærhed finder du caféer, restauranter og indkøbsmuligheder.

Strand og by lige uden for døren

Lejlighederne er pæne og funktionelt indrettet, og udstyret med selvstændigt airconditionanlæg, terrasse med bord og stole, tekøkken (to kogeplader og mikroovn), værdiboks, telefon, satellit-tv, hårtørrer samt garage (mod betaling af tillæg). Det er muligt at låne cykler på stedet efter princippet først-til-mølle.

Læs mere om Residence Tulipano

Lejlighederne på Residence Tulipano

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (type A2 med balkon)

består af opholdsstue med tekøkken (to kogeplader og mikroovn), dobbeltseng eller sovesofa til to personer, badeværelse med toilet og bruser samt balkon med bord og stole. I nogle lejligheder er der mulighed for en ekstra opredning men bemærk, at pladsen bliver noget trang.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type B4 med balkon)

består af opholdsstue med tekøkken (to kogeplader og mikroovn), og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng (i nogle lejligheder er der mulighed for en ekstra opredning), badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer og balkon med bord og stole.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Tulipano

Læs personlige anmeldelser af Residence Tulipano som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Tulipano. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Lejlighed nær stranden

Residence Tulipano ligger centralt og ca. 5 minutters gang fra stranden. Der findes flere restauranter og butikker udenfor, og et par hundrede med længere henne liger "gågaden", som er lukket for biltrafik om natten, og det er en nydelig gade at gå af. Hvis du ønsker at komme til havnene, kan du låne en cykel og suse derned på ca. 10 min. Lejligheden er enkel, men frisk med et køkken og et soveværelse. Køkkenet har en ud-trækkelig sovesofa for to personer. Bord med 4 stole og et lille køkkenhjørne med nogle tallerkner, glas, bestik, en pande, mm. Bring opvaskebørste, køkken klud og et viskestykke med hjemmefra. Vaskemiddel og papir er der. Toiletpapir må du købe selv. Soveværelset har en dobbeltseng. Lille bad med bruser. Ganske stor terrasse som strakte sig langs køkkenet og soveværelset med mulighed for at gå ud fra begge rum. Plasticbord, 2 plasticstole og tørrestativ. Meget støj fra gaden i from af knallerter og biler, så tag ørepropper med hvis du er følsom overfor lyd, eller bed om et rum på den anden side. De har et venligt personale i receptionen. Vi havde leget en bil og havde forudbestilt plads i garagen, som viste sig at være praktisk.

Læs mere

Bo og familie fra Odense boede på Residence Tulipano i Riccione fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

Vi synes at det var en dejlig by, med et godt byliv som lige passe os.
Stranden var perfekt.
Det var et dejligt område at kører turer i, vi var bla. på besøg hos en vinbonnde.
Det er helt sikkert et sted vi gerne vil hen igen.

Det eneste minus var at de på stedet ikke viste så meget om hvad man skal se i området.
I har det selvfølgelig på jeres hjemmeside, men hvis man ikke har pc med kan det være lidt vanskeligt.

Ellers utroligt dejligt

Læs mere

Per og rejsepartner fra Hasselager boede på Residence Tulipano i Riccione fra d. 30. maj til d. 6. juni 2009.

Ingen tvivl om, at vi er kommet til byen eftersom der er meget larm i gaderne, af biler og scootere som hele tiden gasser op. Hotellet er egentligt ganske fint - værelset har en ok størrelse - vi lavede mad flere gange i den uge vi var der - og "køkkenet" var lige det mindste - men det gik da. Det er nærmest umuligt at finde en parkeringsplads uden for hotellet, så heldigvis havde vi bestilt p-plads i kælderen. Det burde I kraftigt overveje at gøre nye kommende gæster opmærksom på, at de 5 euro som det koster pr. dag absolut er pengene værd - for ellers kan der blive langt til hotellet. Største ulempe er den store vej som hotellet ligger ud for da der som sagt er meget larm - faktisk hele døgnet - men ellers er det helt ok. Vi savnede at der var mulighed for at få skiftet håndklæder ila ugen uden at det kostede ekstra. Personalet var flinke. Der er mulighed for at komme på nettet - mod betaling til rimelig pris - og nettet køre forholdsvist ok.

Læs mere

Kim og familien fra Lille Skensved boede på Residence Tulipano i Riccione fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi havde en dejlig tur til Riccione. Det havde dog været lettere at finde, hvis hele vejens navn havde stået på vejbeskrivelsen. På vores stod der Viale Verdi. Vejens navn er Viale Giuseppe Verdi, og det kan man finde på en GPS'er. Det andet er et vidt begreb, da mange gader hedder sådan. En anden ting. Det er en god ide at opfordre til at leje en garage, da det praktisk taget er umuligt at finde en parkeringsplads. Lejligheden var fin. Måske en brødkniv der kan skære ville være godt. Vi var ellers godt tilfredse. Vi fik også en fin service fra personalet dernede.

Læs mere
 
search map