Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Tulipano

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Tulipano er et nyt lejlighedskompleks beliggende meget centralt i Riccione, kun ca. 100 meter fra den gode sandstrand. I umiddelbar nærhed finder du caféer, restauranter og indkøbsmuligheder.

Strand og by lige uden for døren

Lejlighederne er pæne og funktionelt indrettet, og udstyret med selvstændigt airconditionanlæg, terrasse med bord og stole, tekøkken (to kogeplader og mikroovn), værdiboks, telefon, satellit-tv, hårtørrer samt garage (mod betaling af tillæg). Det er muligt at låne cykler på stedet efter princippet først-til-mølle.

Læs mere om Residence Tulipano

Lejlighederne på Residence Tulipano

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (type A2 med balkon)

består af opholdsstue med tekøkken (to kogeplader og mikroovn), dobbeltseng eller sovesofa til to personer, badeværelse med toilet og bruser samt balkon med bord og stole. I nogle lejligheder er der mulighed for en ekstra opredning men bemærk, at pladsen bliver noget trang.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type B4 med balkon)

består af opholdsstue med tekøkken (to kogeplader og mikroovn), og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng (i nogle lejligheder er der mulighed for en ekstra opredning), badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer og balkon med bord og stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map