Anmeldelser af Residence Raggio

 
Residence Raggio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Raggio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riccione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Raggio

Læs personlige anmeldelser af Residence Raggio som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Raggio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

God lejlighed med en hyggelig by og meget flot strand

Lejligheden var flot med en god stor balkon. Sengene var lidt hårde, men airconditionen fungerede meget godt. Kort afstand til både stranden og hovedgaden.
Selve Riccione by var en hyggelig lille by med mange butikker og mange restauranter, Flot sted med kort afstand til Rimini, San Marino og andre aktiviteter.

Anbefaling til kommende gæster

Anbefales til familier med børn

Residence Raggio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Raggio
Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (type B)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Meget godt, men alligevel noget at sætte fingeren på

Fin lejlighed øverst mod gaden - den lille med balkon. Enkel men tilstrækkelig indretning. En ting må forbedres:
Køkkenudstyret er direkte fra loppemarkedet og helt på minimum af hvad der skal til for at tilberede en enkel middag og som kan gøre det hyggeligt. Alle gaflerne var forskellige, stegepanden har rund bund og nogen basisting skulle meget gerne findes: piskeris, hvidløgspresse, stegepande, salatbestik. Mere end 3 teskeer (!!!) Måske et par vinglas og æggebæger. Vi måtte drikke vin af mælkeglas. Da vi inviterede en anden medrejsende familie til et enkelt aftenmåltid, måtte vi bede dem om selv at tage knive, gafler og glas med. Det var sørgeligt

Residence Raggio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Raggio
Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (type B)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Per og familie fra Roskilde boede på Residence Raggio i Riccione fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Vi havde en dejlig tur til Riccione, hvor der var sol og megen varme, skønt.
Riccione er jo en badeby med megen aktivitet, men alligevel også stille og rolig. Der er muligheder for alle!
Stranden er skøn og meget børnevenlig, restauranterne er ok, der tales både engelsk og tysk!
Vi nød turer i omegnen, hvor man fik noget at stemningen fra Toscana og middelaldren.
Residence Raggio lå perfekt midt imellem gågaden og stranden, og der var stille og roligt.
Lejligheden svarede til beskrivelsen og var 'god' italiensk standard. Der var rent og pænt og alt var klart mht. sengetøj, håndklæder og aircondition som aftalt hjemmefra.
På Relax Casa Vacanze var de meget serviceminded og effektive, alt gik hurtigt, ingen ubehagelig overraskelser.
Riccione er et sted til hele familien uanset alder og sprogkundskaber, hvor der er fest/farver og samtidig roligt.
Ingen påtrængende eller ubehagelige sælgere.
Vi har rejst meget i Italien, men for først gang i Emilia Romagna. Det var en behagelig ferie med mulighed for det hele.
Vi takker igen in-italia for god service, hurtige svar og gode steder at tilbyde til rimelige priser, noget vi helt sikkert vil gøre brug af en gang i fremtiden igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Rena og familie fra Tilst boede på Residence Raggio i Riccione fra d. 30. juni til d. 21. juli 2007.

Tak for en rigtig god og professionel behandling under vores "vi går amok hvis vi ikke finder en ny ferie" dage!!:) Min mand og jeg er så glade for den måde I tog hånd om os og vores panikpræget opførsel (vores oprindelig rejsebureau gik konkurs 4 dage inden vi skulle på ferie, kan du huske det?), og klarede opgaven så hurtigt: nemlig at finde et nyt sted til hele fem personer på bare 48 timer!! I skal have mange tak for det:):) Vi boede på Vraggio i Riccione, et rigtigt smørhul; 100 mt til venstre var der en kilometer bred og flere km lang lavvandet sandstrand med organiseret service over alle kanter. Service inkluderede udover strandstoler, stor telt/parasol, baby legeplads med høj kvalitets legetøj, baby sitting (hvis man nu havde brug for et par timer uden børn), internet forbindelse, shower med både varm og koldt vand om m.m. 50 mt til højre for Vraggio var selveste gågaden med underholding til både store og små. Selve lejligheden var af en god standard med god og prompte service (hvis nu der var noget der gik i stykker eller sådan noget). Det kunne næsten ikke blive bedre, hvis det ikke var at bygning lige ved siden af var under rennovation, hvor der kom murer hver dag fra kl. 7.00 - 7.15 om morgen:( . Så det var yderst forstyrrende på to fronter; for det første blev vi vækket meget tidligt om morgen (selvom vores vinduer var helt lukkede pga aircondition i lejligheden) og for det andet kunne vi ikke rigtigt komme ud på balkonen og sidde i nattøjet, eller åbne vinduet og stadig ligge i sengen, da de var så tætte ved vores balkon, så de kunne både se og høre det hele:( Men udover det problem, som helt sikkert ikke vil eksistere til næste år, var det et fantastisk sted I har fundet for os. Mange tak igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Allan og familie fra Skovlunde boede på Residence Raggio i Riccione fra d. 29. juli til d. 5. august 2006.

Først og fremmest vil vi sige at det var en kanon lejlighed. Den lå suverænt i nærheden af alt. Alt var perfekt da vi først have fundet den. (det var vores stedsans der ikke var god nok.) Der var en kæmpe terrasse og parkeringskælder med egen plads. (ps. Det var noget trangt at komme derned). Ved ankomsten til lejligheden blev vi vist rundt og der blev fortalt om aircon, gas mv..

Vi har været i Italien flere gange oppe ved Cavallino. Der ER forskel på Riccione og Cavallino i Norditalien. Det er som om at det er italienerne der feriere i Riccione, (det gør ikke noget) men det var flere gange svært at kommunikere med restauranterne på engelsk og tysk. De kunne kun italiensk. Umiddelbart er det dyrere i Riccione end oppe nordpå!.

Strandservice er dyrt. Vi bestilte kun een dag ad gangen, da vi kørte rundt i omegnen. Det koster 20 euro pr dag med 2 ligge senge og overdækning.

Ved afhentning af nøgler til lejligheden var der kaos. Der var ca 50 unge med rygsække der også skulle have logi, (vi var der kl 16.00) så vi fik et nr. udleveret og måtte vente i meget lang tid. (betjeningen OK). Kunne der måske ændres herpå.

Trafikken i italien er voldsom i weekenden, det vidste vi, så vi kørte lørdag morgen kl 5 for at undgå køen ved Brenner-passet. Det gik fint.


Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map