Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Raggio

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En rigtig strandferie skal holdes tæt på stranden, og det kan netop lade sig gøre her på Residence Raggio, som ligger under 100 meter fra stranden. Og ikke bare det, du er endnu tættere på hovedgaden Viale Dante, hvor du finder alt hvad du kan få brug for under din ferie. Viale Ceccarini med et livligt aftenliv, ligger ca. 10-15 min's gang fra stedet.

For dig som vil bo centralt

Der er ingen pool på stedet, men stranden ligger som nævnt i behagelig gåafstand. Her kan du nyde mange skønne sol- og badestunder på den lange og brede sandstrand. Og det vil ikke bare være dig som voksen, der vil trives som en fisk i vandet, dine børn vil også elske stranden, hvor vandet er ganske lavt.

På stranden findes der også områder med såkaldt privat strand, og nogle af disse hedder Lido ogBagno, hvor der er pool og vandrutchebaner til børnenes store fornøjelse. Vi kan varmt anbefale dette sted til dig, som ønsker en afslappende badeferie, hvor butikker, restauranter og ikke mindst stranden ligger lige rundt om hjørnet.

Hvis dette, mod forventning, ikke skulle slå til, er du blot en kort køretur til flere eventyrlige vandlande, inkl. bl.a. Natural Park Oltremare, hvor du kan opleve delfiner.

Rummelige lejligheder med vaskemaskine

Huset som ligger i et beboelsesområde, er velholdt og har elevator samt 11 rummelige lejligheder. Alle har sattellit TV, aircondition (mod tillæg), værdiboks, vaskemaskine samt udeområde eller balkon/terrasse.
Husk at bestille parkeringsplads, hvis du ankommer til stedet i bil.

Lejlighederne på Residence Raggio

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (type B)

Består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng, badeværelse med toilet og bruser, samt balkon eller have.

Fireværelseslejlighed med 5/6 sovepladser (type C)

Består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med enkeltseng, to badeværelser med toilet og bruser, samt balkon eller have.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Residence Tulipano

Riccione, Emilia-Romagna

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residence Mareo

Riccione, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

Residence Manuela

Riccione, Emilia-Romagna

Residence Novalba

Riccione, Emilia-Romagna

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Populært i Emilia-Romagna

Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna

search map