Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Raggio

 
Residence Raggio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Raggio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riccione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En rigtig strandferie skal holdes tæt på stranden, og det kan netop lade sig gøre her på Residence Raggio, som ligger under 100 meter fra stranden. Og ikke bare det, du er endnu tættere på hovedgaden Viale Dante, hvor du finder alt hvad du kan få brug for under din ferie. Viale Ceccarini med et livligt aftenliv, ligger ca. 10-15 min's gang fra stedet.

For dig som vil bo centralt

Der er ingen pool på stedet, men stranden ligger som nævnt i behagelig gåafstand. Her kan du nyde mange skønne sol- og badestunder på den lange og brede sandstrand. Og det vil ikke bare være dig som voksen, der vil trives som en fisk i vandet, dine børn vil også elske stranden, hvor vandet er ganske lavt.

På stranden findes der også områder med såkaldt privat strand, og nogle af disse hedder Lido ogBagno, hvor der er pool og vandrutchebaner til børnenes store fornøjelse. Vi kan varmt anbefale dette sted til dig, som ønsker en afslappende badeferie, hvor butikker, restauranter og ikke mindst stranden ligger lige rundt om hjørnet.

Hvis dette, mod forventning, ikke skulle slå til, er du blot en kort køretur til flere eventyrlige vandlande, inkl. bl.a. Natural Park Oltremare, hvor du kan opleve delfiner.

Læs mere om Residence Raggio

Rummelige lejligheder med vaskemaskine

Huset som ligger i et beboelsesområde, er velholdt og har elevator samt 11 rummelige lejligheder. Alle har sattellit TV, aircondition (mod tillæg), værdiboks, vaskemaskine samt udeområde eller balkon/terrasse.

Lejlighederne på Residence Raggio

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (type B)

Består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng, badeværelse med toilet og bruser, samt balkon eller have.

Fireværelseslejlighed med 5/6 sovepladser (type C)

Består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med enkeltseng, to badeværelser med toilet og bruser, samt balkon eller have.

Skjul teksten
 
 
search map