Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Novalba

Beach Village
 
Residence Novalba er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Novalba er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riccione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vælger du Residence Novalba kommer du til at bo sammen med de lokale italienere. Blot tre af lejlighederne udlejes til turister på ugebasis. De øvrige lejligheder tilhører lokalbefolkningen og benyttes om sommeren, hvor der bliver for varmt i byerne. Ud over at det er et beboelsesområde, er omgivelserne fredelige på trods af den centrale beliggenhed ved gaden Viale Tasso i Riccione.

Fyld dine dage med sol og badning

Stranden ligger ca. 250 meter fra Residence Novalba. og hvis du ønsker at ligge på den del, hvor du i højsæsonen kan købe en reserveret plads, skal du regne med 300 meter. Ud over dette, findet der flere såkaldte frie strande langs kysten, hvor du kan ligge på dit håndklæde. Længes du efter at plaske rundt i en pool, kan du tage til badelandet Beach Village, som ligger i byens nordligste del langs Viale d'Annunzio. Her findes foruden herlige swimmingpools også rutchebaner m.m. Du har fri entré, når du bor på Residence Novalba.
Så der er gode muligheder for en solskoldning :) - for du befinder dig ved én af Italiens mest kendte kyststrækninger med kilometerlange sandstrande og masser af sol.

Læs mere om Residence Novalba

På et par minutter når du fødevarebutikker og restauranter

Det der gør det rigtig attraktivt at bo i lejlighed, er muligheden for selv at kunne fremtrylle de lækreste måltider, præcist når man har lyst. I den forbindelse kan det være ekstra bekvemt med en fødevarebutik blot 150 meter fra lejligheden. Nærmeste pizzeria ligger 60 meter væk og i en afstand af 2-300 meter er der flere barer og restauranter.

Fra Riccione er der mulighed for at tage på hyggelige udflugter, eller hvad med en tur til miniputstaten San Marino, hvorfra du har en fantastisk udsigt over det smukke indland ? Du har også det pulserende Rimini i rimelig afstand, og her finder du alt hvad hjertet begærer, også hvad angår underholdning.

Du bor komfortabelt

Lejlighederne har TV, vaskemaskine, ovn, køleskab og balkon. Bilen kan du parkere i garage, men husk at forudbestille, da pladserne er begrænsede.

Lejlighederne på Residence Novalba

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type A)

Består af opholdsstue med dobbelt sovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt balkon

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Novalba

Læs personlige anmeldelser af Residence Novalba som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Novalba. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Smagfuldt indrettet lejlighed

Lejligheden er smagfuldt indrettet, og der er god plads.

Balkonen vender mod vest.
Den er solrig og for os var den særdeles anvnedelig.

Læs mere
 
search map