Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Manuela

 
Residence Manuela er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Manuela er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riccione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du blot 250 meter fra Ricciones lille havn og Viale Dante, hvilket betyder at du har kort gåafstand til flere af byens hyggelige restauranter, caféer og barer. Og da du samtidig bor tæt på den livlige Viale Caccarini (ca. 400 meter), ja så kan du faktisk lade bilen stå i løbet af din ferie.

På Viale Ceccarini samles det glade feriefolk om aftenen, og her kan du slentre rundt mellem folkevrimlen, og slå dig ned på de udendørs serveringssteder. Og det er skønt ikke at have så langt hjem, når det bliver tid.

Et sted for soldyrkere men også for naturelskere

Lige som sine nabobyer er Riccione det perfekte sted til dig, som elsker at sole og bade. Stranden er lang og bred og da det er forholdsvis lavvandet netop på denne side af Italien, passer det fint at tage børnene med. Du har ca. 300 meter til havet og stranden, hvor du kan leje solsenge og parasoller, hvis ikke du har lyst til at ligge på en såkaldt fri strand.

Til trods for at sol og badning står højt på listen, bør du ikke gå glip af en tur ind i landet, hvor der er rigtig smukt. Og und gerne dig selv og familien et besøg i den lille republik San Marina, hvorfra du har fantastiske kig over landskabet.

Er du mere til shopping og "høj puls", kan du tage en tur til Rimini, som er det helt perfekte sted til den salgs.

Læs mere om Residence Manuela

For dig som vil have fred og ro

Det er blot fire af lejlighederne i bygningen som lejes ud til turister. De øvrige lejligheder bebos af lokale italienere, og af den simple årsag, accepteres fester ikke om natten. Så hvis du vælger at bo i Residence Manuela, er det fordi du ønsker at bo et dejligt sted med fred og ro. Stedet passer også godt til dig, som rejser med børn, for lejlighederne er rummelige og udstyret med vaskemaskine og flere badeværelser.

Bo i rummelige lejligheder
De komfortable lejligheder har TV, vaskemaskine, ovn og stort køleskab. Der er også balkon. Elevator og parkering findes også i huset.

Lejlighederne på Residence Manuela

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser

Lejighederne har opholdsrum med køkkenhjørne og sovesofa til to (bedst til børn), soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser, samt balkon.

Skjul teksten
 
 
search map