Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Residence I Lecci

 
Residence I Lecci er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence I Lecci er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riccione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Disse ferielejligheder ligger i dejlige, grønne omgivelser, i et af Ricciones mest mondæne kvarterer, ca. 2 km fra byens gode sandstrande.

Stedet adskiller sig i høj grad fra områdets øvrige ferielejligheder, både i kraft af dets dejlige, fredfyldte beliggenhed og lejlighedernes indretning. Alle lejligheder er nemlig forskelligt indrettet alt efter ejerens egen smag - som ikke nødvendigvis er god. Til gengæld er udendørs området dejligt og præget af en frodig have med tilhørende svømmebassin, hvor man nok mest vil opholde sig i de lune og varme måneder.

Læs mere om Residence I Lecci

Til lejlighederne hører der ubevogtet privat parkering. Det er muligt at leje cykler tæt på lejlighederne. I umiddelbar nærhed finder du også indkøbsmuligheder samt restauranter.

Lejlighederne på Residence I Lecci

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (M2)

Etværelseslejlighederne er rummelige, og består af opholdsstue med køkkenhjørne (4 kogeplader, køleskab, fryser og ovn) og natområde med dobbeltseng eller 2 sovesofaer, hver til en person samt badeværelse med toilet og bruser. I lejligheden er der desuden tv. Til alle lejligheder hører der udeplads med bord og stole.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (B4)

Toværelseslejlighederne er rummelige og består af opholdsstue med køkkenhjørne (4 kogeplader, køleskab, fryser og ovn) og natområde med dobbeltseng eller 2 sovesofaer, hver til en person, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. I lejligheden er der desuden tv. Til alle lejligheder hører der udeplads med bord og stole.

Skjul teksten
 
 
search map