Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Casale Belvedere

 
Residence Casale Belvedere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Casale Belvedere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riccione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Disse ferielejligheder ligger i dejlige, grønne omgivelser, i et af Ricciones mest mondæne kvarterer, ca. 2 km fra byens lækre sandstrande.

Stedet adskiller sig i høj grad fra områdets øvrige ferielejligheder, både i kraft af dets dejlige, fredfyldte beliggenhed og lejlighedernes indretning og karakteristika. Alle lejligheder er nemlig forskellige, da de ikke er konstrueret som ferieboliger, men som almindelige beboelsesejendomme. De virker derfor hyggelige og hjemlige, hver med deres egen charme. Lejlighederne er omgivet have med svømmebassin.

Læs mere om Residence Casale Belvedere

Til lejlighederne hører der ubevogtet privat parkering. Det er muligt at leje cykler tæt på lejlighederne. I umiddelbar nærhed finder du indkøbsmuligheder samt restauranter.

Lejlighederne på Residence Casale Belvedere

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (stueetage / 1. sal)

Treværelseslejlighederne er fordelt på to etager. I stueetagen finder du opholdsstue med køkkenhjørne (4 kogeplader, køleskab, fryser og ovn) og natomårde med enkelt sovesofa. På første sal finder du soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt en lille balkon. I lejligheden er der desuden tv med fladskærm. Til alle lejligheder hører der udover den lille balkon, udeplads med bord og stole.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (stueetage / 1. sal)

Treværelseslejlighederne er fordelt på to etager. I stueetagen finder du opholdsstue med køkkenhjørne (4 kogeplader, køleskab, fryser og ovn) og natomårde med to sovesofaer, hver til en person. På første sal finder du soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser samt en lille balkon. I lejligheden er der desuden tv med fladskærm. Til alle lejligheder hører der udover den lille balkon, udeplads med bord og stole.

Skjul teksten
 
 
search map