Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Altomare

 
Residence Altomare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Altomare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riccione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Altomare ligger yderst centralt og alligevel afsides fra trafikken i Riccione bycentrum. Der er ikke mere end 150 meter til byens butikker og spisesteder og endnu kortere til byens gode sandstrand.

Hyg dig ved poolen

På bygningens bagside kan gæsterne hygge sig ved det sjove svømmebassin med vandmassage og børneafdeling. Ankommer du i bil så kan denne parkeres - mod bestilling og mod betaling - i stedets garage, som ligger ca. 150 meter fra lejlighederne. Der stilles cykler samt børnesæder gratis til rådighed efter princippet først til mølle, så man hurtigt og bekvemt kan komme rundt i byen.

Læs mere om Residence Altomare

Indbydende lejligheder

Lejlighederne er alle nyindrettede og råder over tekøkken (to elplader og mikroovn samt stort kølskab), lille balkon, selvstændigt airconditionanlæg, satellitfjernsyn med DVD-afspiller, værdiboks og wi-fi internetforbindelse.

Lejlighederne på Residence Altomare

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (type A2 med balkon)

Lejlighederne består af alrum med tekøkken (to elplader og mikroovn) samt dobbeltsovesofa, lille balkon og badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for en ekstra opredning - mod betaling - men vær dog opmærksom på at pladsen i lejligheden bliver trang.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type B4 med balkon)

Lejlighederne består af opholdsstue med tekøkken (to elplader og mikroovn) samt to sovepladser i sovesofa, soveværelse med dobbelteng, lille balkon og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type C6 med balkon)

Lejlighederne består af opholdsstue med tekøkken (to elplader og mikroovn) samt to sovepladser i sovesofa, soveværelse med dobbelteng, soveværelse med to enkeltsenge, lille balkon og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Altomare

Læs personlige anmeldelser af Residence Altomare som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Altomare. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Residence Altomare

Bedømmelse af Residence Altomare

Læs mere

Bedømmelse af Residence Altomare

lejligheden var en lukket kasse med små vinduer og ingen lysingfald
og ingen udendørs plads ved lejligheden.
der var ingen borde og stole til lejligheden uden for.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Altomare

Læs mere
 
search map