Hotel i Riccione i Emilia-Romagna

Hotel Gala Riccione

 
Hotel Gala Riccione er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Gala Riccione er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riccione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Gala Riccione har skønne lyse lokaler, stilfuld indretning og gåafstand til både sandstrand, centrum af Riccione og togstationen (ca. 250 m til dem alle tre). Hotellet er totaltrenoveret i 2006 og alle værelser har egen balkon/terrasse. Hotellet er perfekt til par.

Morgenmad på terrassen

Man har en god fornemmelse, så snart man træder ind på hotellet, hvor man finder reception og bar med store vinduespartier, som suger masser af sollys ind. Her finder man også loungeområde og morgenmadssal med stilfulde møbler. Morgenmaden (serveres som buffet) og kan i øvrigt indtages på den store udendørs terrasse, når vejret tillader det i sommermånederne. Hotellet, som er fra 2006, er med andre ord perfekt til par.

Læs mere om Hotel Gala Riccione

Strandservice på lidoen

Af andre nyttige faciliteter på hotellet kan nævnes elevator, vaskerisevice (mod tillæg) og parkering (mod tillæg) - enten offentlig parkering foran hotellet eller i et parkeringsanlæg ca. 2 minutters gang væk (prisen er den samme). Der er ikke decideret havudsigt fra hotellet, men de øverste værelser har havkig. Hotellet har desuden af særaftale om strandservice nede på en af lidoerne - dette kan bestilles direkte gennem hotellet.

Enkelværelse Standard med balkon
- Hotellets tre enkeltværelser har møbleret balkon (ca. 6 m²), 1½-mandsseng, aircondition, telefon, minibar, internetforbindelse, værdiboks, lcd-skærm med sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.
Dobbeltværelse Standard med balkon
- De 22 standardværelser har møbleret balkon (ca. 6 m²), dobbeltseng, aircondition, telefon, minibar, internetforbindelse, værdiboks, lcd-skærm med sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.
Dobbeltværelse Superior med balkon
- De 3 superiorværelser er større end standardværelserne og har møbleret terrasse (ca. 15 m²), dobbeltseng, aircondition, telefon, minibar, internetforbindelse, værdiboks, lcd-skærm med sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer, morgenkåbe og dobbeltbruser med vandmassage.
Dobbeltværelse Deluxe med terrasse
- De 3 Deluxe-værelser er større end standardværelserne og har møbleret terrasse (ca. 30 m²), dobbeltseng, aircondition, telefon, minibar, internetforbindelse, værdiboks, lcd-skærm med sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer, morgenkåbe og dobbeltbruser med vandmassage.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Gala Riccione

Læs personlige anmeldelser af Hotel Gala Riccione som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Gala Riccione. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Gala Riccione

Stilfuldt og roligt

Et meget velbeliggende hotel med høj service, rolig atmosfære og meget rent.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Gala Riccione

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Gala Riccione

Læs mere
 
search map