Hotel i Riccione i Emilia-Romagna

Hotel Gala Riccione

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Gala Riccione har skønne lyse lokaler, stilfuld indretning og gåafstand til både sandstrand, centrum af Riccione og togstationen (ca. 250 m til dem alle tre). Hotellet er totaltrenoveret i 2006 og alle værelser har egen balkon/terrasse. Hotellet er perfekt til par.

Morgenmad på terrassen

Man har en god fornemmelse, så snart man træder ind på hotellet, hvor man finder reception og bar med store vinduespartier, som suger masser af sollys ind. Her finder man også loungeområde og morgenmadssal med stilfulde møbler. Morgenmaden (serveres som buffet) og kan i øvrigt indtages på den store udendørs terrasse, når vejret tillader det i sommermånederne. Hotellet, som er fra 2006, er med andre ord perfekt til par.

Læs mere om Hotel Gala Riccione

Strandservice på lidoen

Af andre nyttige faciliteter på hotellet kan nævnes elevator, vaskerisevice (mod tillæg) og parkering (mod tillæg) - enten offentlig parkering foran hotellet eller i et parkeringsanlæg ca. 2 minutters gang væk (prisen er den samme). Der er ikke decideret havudsigt fra hotellet, men de øverste værelser har havkig. Hotellet har desuden af særaftale om strandservice nede på en af lidoerne - dette kan bestilles direkte gennem hotellet.

Enkelværelse Standard med balkon
- Hotellets tre enkeltværelser har møbleret balkon (ca. 6 m²), 1½-mandsseng, aircondition, telefon, minibar, internetforbindelse, værdiboks, lcd-skærm med sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.
Dobbeltværelse Standard med balkon
- De 22 standardværelser har møbleret balkon (ca. 6 m²), dobbeltseng, aircondition, telefon, minibar, internetforbindelse, værdiboks, lcd-skærm med sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.
Dobbeltværelse Superior med balkon
- De 3 superiorværelser er større end standardværelserne og har møbleret terrasse (ca. 15 m²), dobbeltseng, aircondition, telefon, minibar, internetforbindelse, værdiboks, lcd-skærm med sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer, morgenkåbe og dobbeltbruser med vandmassage.
Dobbeltværelse Deluxe med terrasse
- De 3 Deluxe-værelser er større end standardværelserne og har møbleret terrasse (ca. 30 m²), dobbeltseng, aircondition, telefon, minibar, internetforbindelse, værdiboks, lcd-skærm med sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer, morgenkåbe og dobbeltbruser med vandmassage.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Le Rose Suite Hotel

Rimini, Emilia-Romagna

Hotel Lungomare

Cesenatico, Emilia-Romagna

Hotel Nettuno

Cesenatico, Emilia-Romagna

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Emilia-Romagna

search map