Hotel i Riccione i Emilia-Romagna

Hotel Cristallo

 
Hotel Cristallo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Cristallo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riccione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det firestjernede Hotel Cristallo har været bestyret af familien Arcangeli siden 1991, og ligger i hjertet af Riccione, kun små 100 meter fra den dejlige sandstrand.

Man har alle bekvemmeligheder indenfor rækkevidde; 100 m til tennisbaner, 1 km til togstation, 5 km til Rimini lufthavn og kun 16 km til nærmeste golfbane.

Læs mere om Hotel Cristallo

Kommer man i bil er det muligt at parkere små 400 m fra hotellet, eller at benytte en af hotellets overvågede parkeringspladser (mod tillæg). Af fælles faciliteter kan bl.a. nævnes fitness-center med jacuzzi, restaurant, bar, elevator, cykeludlejning, vaskeri service, opholdsrum og tv-stue.

Der er også tænkt på de yngste, der har både legerum og miniklub til deres rådighed. Personalet taler mange sprog, så I kan sagtens holde ferie på Hotel Cristallo, selvom I måske ikke taler og forstår italiensk.

Hotellet råder over 63 nyrenoverede værelser, der enten har direkte havudsigt eller havudsigt fra siden. Værelserne med direkte havudsigt er de mindste, og der er ikke mulighed for ekstra opredninger. På nogle af værelserne med havudsigt fra siden kan man sætte én ekstra opredning ind. Alle værelserne byder på aircondition, minibar, satellit-tv, og digital sikkerhedsboks samt badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map