Hotel i Riccione i Emilia-Romagna

Hotel Corallo

 
Hotel Corallo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Corallo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riccione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette firestjernede og meget børnevenlige hotel i Riccione ligger kun 30 meter fra stranden, og meget tæt på centrum. Hvis nogen i familien ønsker at fordrive tiden med et spil golf, er der ca. 10 km til nærmeste golfbane. Desuden er det muligt at ankomme til byen med tog, idet stationen kun ligger 1,5 km fra hotellet.

Hotellet er oprindeligt fra 1926 men er senest renoveret i 2005. På stedet findes parkeringsplads, garage, opvarmet swimming-pool , bar, restaurant, elevator, internet-point, møderum og mange andre faciliteter.

Læs mere om Hotel Corallo

Hotellet har bestemt heller ikke glemt de yngste gæster, idet en miniklub for børnene sørger for masser af aktiviteter, der foregår både på hotellet og på stranden – og endda på flere sprog!

Der findes enkelt-, dobbelt-, 3-sengs- og 4-sengsværelser på stedet, som alle er rummelige og yderst elegant indrettede med aircondition, minibar, sikkerhedsboks og satellit-tv. Alle værelserne har eget badeværelse med toilet og bruser eller badekar samt hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map