Hotel i Riccione i Emilia-Romagna

Hotel Clipper

 
Hotel Clipper er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Clipper er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riccione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette trestjernede hotel ligger lige ud til stranden i Riccione i gåafstand til centrum.

Hotellet er hyggeligt med gode faciliteter og en god atmosfære. Hotellet er bygget 1950, men har gennemgået en renovering i 2007.

Læs mere om Hotel Clipper

Der findes standard-, comfort- og superior-værelser, som alle råder over aircondition (i perioden 23.05.09 til 12.09.09).
- Standardværelser består af dobbeltseng, badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer samt balkon med havudsigt fra siden. Det er ikke muligt at få ekstra opredninger i disse værelser.
- Comfortværelse består af dobbeltseng, badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer samt balkon med direkte havudsigt. I nogle af værelserne er det muligt at få én eller to ekstra opredninger.
- Superiorværelse består af dobbeltseng, badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer samt balkon med direkte havudsigt. I nogle af værelserne er det muligt at få én eller to ekstra opredninger. Disse værelser betjenes med internationale aviser, badehåndklæde og én "wellness-dag" på stranden.

Skjul teksten
 
 
search map