Hotel i Riccione i Emilia-Romagna

B&B Casa Tentoni

Dobbeltværelse med terrasse Udsigt til Middelhavet i baggrunden Restaurant
 
B&B Casa Tentoni er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Casa Tentoni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Riccione og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

B&B Casa Tentoni ligger tilbagetrukket fra Adriaterhavskystens postyr og ikke altid charmerende arkitektur, men heldigvis er der blot ca. 3½ km til de flotte sandstrande ved Riccione. Desuden er her masser af god smag og albuerum i den store have med swimmingpool.

Omgivet af vinmarker og beroligende bakker finder man det skønne landsted B&B Casa Tentoni. I baggrunden kan man se havet og ellers nyde stilheden. I nærheden ligger en racerbane (Misano Adriatico), som afhængig af vindretningen, kan anes som en summen i baggrunden. Selv om stedet ligger landligt, er der blot ca. 1½ km til den nærmeste landsby Scacciano, hvor man finder en købmand og to restauranter.

Læs mere om B&B Casa Tentoni

Ud over den store swimmingpool er der en stor overdækket terrasse med fine kurvemøbler, hvor gæsterne kan nyde en god bog og et glas vin - eller bare trække sig lidt ind i skygggen. Vender man blikket indad finder man en hyggelig reception. Der er naturligvis parkering på stedet.

Restaurant
Til trods for det lille antal værelser finder man her restaurant (med særlig vægt på fiskeretter), som ligger i en særskilt bygning med overdækket terrasse ved siden af hovedhuset. Restaurantbesøg aftales fra dag til dag med værterne.

Dobbeltværelse
- De fem dobbeltværelser har alle minibar, sat-tv, aircondition og badeværelse med toilet og bruser. To af værelserne er forbundet med en dør, hvilket kan være en god løsning for familier. Enkelte værelser har plads til to ekstra opredninger (enkeltsenge).
Dobbeltværelse med terrasse
- De to dobbeltværelser med terrasse (med bord, to stole og to liggestole) ligger på 1. sal og har begge minibar, sat-tv, aircondition og badeværelse med toilet og bruser. De har begge plads til to ekstra opredninger (køjesenge til børn). Disse værelser har desuden hver en stor solterrasse med liggestol og udsigt over poolen.

Skjul teksten
 
 
search map