Hotel i Ravenna i Emilia-Romagna

Villa Santa Maria In Foris

 
Villa Santa Maria In Foris er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Santa Maria In Foris er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravenna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Santa Maria In Foris ligger midt i Ravennas historiske og livlige bykerne. Stedet emmer af personlighed og masser af elementer, som har en god historie at fortælle. Der er mere tale om et elegant, privat hjem end et hotel, hvis man skal forsøge at beskrive stemningen med bibliotek, saloner, fællesterrasser og hyggelig gårdhave, hvor morgenmaden (som buffet) serveres, når vejret tillader det.

Dette historiske byhus er perfekt til parret eller familien, som søger kulturelle oplevelser i en by, der med sine dyrebare mosaikker er blevet optaget på UNESCO's liste over bevaringsværdig verdensarv og samtidig er en by med uanede shoppingmuligheder og spisesteder, hvorfra man nemt kan komme tilbage til Villa Santa Maria til fods. Som et afbræk fra det kulturelle byliv ligger Adriatershavskysten med sine indbydende sandstrande blot ca. 10 km væk. Værterne stiller cykler til rådighed.

Læs mere om Villa Santa Maria In Foris

Dobbeltværelse Classic
- De fire Classic-værelser er alle forskelligt indrettede med personlige særpræg. Værelserne har aircondition, telefon, wi-fi, satellit-tv, badeværelse i træ eller marmor med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. To af værelserne har mulighed for en ekstra opredning. Disse værelser ligger i stueplan ud til Via Massimo D'Azeglio, hvor biltrafik er tilladt, men det er på ingen måde en hovedfærdelsåre i byen.

Dobbeltværelse Superior
- De syv Superior-værelser er alle forskelligt indrettede med personlige særpræg og er lidt større end Classic-værelserne. Værelserne har aircondition, telefon, wi-fi, satellit-tv (lcd), badeværelse i træ eller marmor med toilet, hårtørrer og bruser eller jacuzzi. Enkelte af værelserne har mulighed for to ekstra opredninger.

Suite La Pavoncella
- Denne Suite er meget rummelig og har to værelser. Suiten har aircondition, telefon, wi-fi, satellit-tv (lcd), en lille balkon og badeværelse i træ med toilet, hårtørrer og jacuzzi. Her er der mulighed for tre ekstra opredninger.
Suite Il Mosaico
- Denne Suite er meget rummelig og har ét stort værelse. Suiten har aircondition, telefon, wi-fi, satellit-tv (lcd) og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Her er der mulighed for to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map