Ferieboliger og hoteller i Portoverde

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I Portoverde Holiday Village er der større grønne områder og cyklestier, der forbinder stedet med de nærliggende byer (det er muligt at leje cykler på stedet). Ved receptionen af feriecentret er det også muligt at benytte sig - mod betaling - af værdibokse.

På dette feriecenter findes der også et minimarked, privat strand med parasoller og liggestole, stort svømmebassin ved havet (åbent fra juni til september), lille fodboldbane, go-kart bane, hesteridning og en række andre aktiviteter, som også kan benyttes mod betaling.

Der findes endvidere flere spisesteder, isbar og caféer. Kort sagt: et hyggeligt sted bygget rundt om en lille havn, der absolut kan anbefales om sommeren.

Kort over Portoverde

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, ferielejlighed eller villa?

In-Italia kan tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket blandt andet inkluderer en bred vifte af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder langs Adriaterhavskysten i Emilia-Romagna. 

Ønsker du en afslappende ferie med alle de faciliteter og aktivitetsmuligheder indenfor kort rækkevidde, er et feriecenter ideelt. I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i Portoverde Holiday Village. 
 
Samtidig kan du også bruge søgemaskinen til at hurtigt se, hvilke andre indkvarteringsmuligheder, der er i området. Den lange kyststrækning byder på mange populære badebyer, ligesom der også er mulighed for at bo længere inde i landet, hvis du gerne vil lidt på afstand af turismen ved vandet.

Har du spørgsmål om mulighederne i dette område, er du velkommen til at ringe. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte bolig til din ferie.

Transport

Vil du ikke køre til Italien, er der flere internationale lufthavne indenfor rækkevidde af Portoverde. Den nærmeste, Rimini lufthavn, ligger blot 11 km væk. Der er dog også en række større lufthavne i fornuftig afstand som for eksempel lufthavnene ved Bologna og Perugia.

Det er derfor som regel ikke noget problem at finde en flyrejse til en lufthavn i nærheden, men da udvalget af ruter kan variere fra år til år, anbefaler vi, at du selv tjekke aktuel information om ruter og priser i søgemaskinen her på In-italia. Her er det nemt at finde de flyafgange, der passer bedst til din ferie.

Der kører tog langs Adriaterhavskysten. Fra nærmeste togstation, Misano Adriatico (2 km), er der blandt andet forbindelse til Rimini, Ancona og Ravenna. Derudover er der diverse busser, som kører lige forbi feriecenteret og sidst, men ikke mindst, er det nemt at komme omkring i bil. Udover de mindre veje langs kysten og ind i landet, er der således kun få km til A14-motorvejen, som strækker sig hele vejen ned langs Italiens nordkyst. Der er altså gode muligheder for at komme omkring til regionens seværdigheder på spændende udflugter i løbet af ferien. 

Læs mere om Portoverde

Udflugter

Der er ingen fare for at kede sig, når man holder ferie i Portoverde Holiday Village. Er der brug for lidt afveksling fra strandlivet, ligger adskillige interessante attraktioner inden for kort afstand. 

Lige ved siden af ligger for eksempel Acquario Di Cattolica, hvor man kan bruge timer på at forundres over de tusindvis af flotte fisk fra alle verdenshave - fordelt på mere end 100 akvarier. Lidt længere væk (ca. 21 km), men bestemt turen værd, ligger Italia in Miniatura, som er en kæmpe park med miniature-udgaver af monumenter, paladser, kirker og bygninger i skala 1:25, samt et væld af tivoliforlystelser.

Vil du også krydre badeferien med en kulturel saltvandsindsprøjtning, kan en udflugt til renæssancebyen Urbino anbefales. Her venter blandt andet det berømte fyrstepalads Palazzo Ducale, som blev opført i sidste halvdel af 1400-tallet. Ligeledes er der i Ravenna masser af historiske seværdigheder, hvoraf seks er optaget på UNESCO"s Verdensarvsliste, mange fine byzantinske mosaikker, charmerende torve og smalle gader. 

Skjul teksten
 
 
search map