Hotel i Portico di Romagna i Emilia-Romagna

Al Vecchio Convento

Hotellets skønne gårdhave Bibliotek og fjernsynsstue til fordybelse Madlavningskursus Uimodståelige ravioli Morgenmadsbuffet
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Når du træder ind på dette historiske hotel, finder man en bar, hyggelig fjernsynsstue med bibliotek, pejsestue, spisesal og en skøn og uforstyrret gårdhave, som bliver flittigt benyttet i sommermånederne.

Historisk hotel med dejlig gårdhave

Når man træder ind på dette historiske hotel (ejendommen er fra år 1840), møder man højst sandsynligt enten herren eller fruen i huset Gianni eller Marisa, sønnerne Massimiliano og Matteo eller danske Ulla, som primært står for driften af familiens sprogskole. I receptionen (hvor der også er wi-fi) kan man få oplysninger og brochurer om uanede aktiviteter og udflugtsmuligheder i området, fx den nærliggende nationalpark Casentinodalen, besøg i vinkældre og italienske sprogkurser. Der er også en bar, hyggelig fjernsynsstue med bibliotek, pejsestue, spisesal og en skøn og uforstyrret gårdhave, som bliver flittigt benyttet i sommermånederne.

Læs mere om Al Vecchio Convento

Hyggelig restaurant med lokale retter

- I restauranten kan man spise enten a la carte eller halvpension. Køkkenet er baseret på lokale egnsprodukter som fx trøfler, svampe, vildsvin, hare og vilde krydderurter. Der arrangeres endvidere skræddersyede madlavningskurser med mulighed for at få indsigt i det lokale køkken. Morgenmaden serveres som buffet og byder blandt andet på hjemmelavede marmelader, kager og brød.

Værelser med forskelligheder

- De 15 værelser er alle forskelligt indrettede med antikke møbler, fx senge i træ eller støbejern. 9 af værelserne ligger på hotellet (1. og 2. sal) på hovedgaden via Roma, mens de 6 andre værelser ligger i en anden ejendom ca. 50 m nede ad gaden. Værelserne har alle tv med italienske kanaler (sat-tv i fælles fjernsynsstue), telefon (i de 9 værelser på selve hotellet) og badeværelse med toilet og bruser. To værelser har mulighed for en ekstra opredning.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Rosa dei Venti

Fiascherino di Lerici, Ligurien

Hotel Villa Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Hotel Doge

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

Hotel Villa Roncuzzi

San Pancrazio di Russi, Emilia-Romagna

Le Rose Suite Hotel

Rimini, Emilia-Romagna

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Populært i Emilia-Romagna

Residence I Girasoli

Torre Pedrera

Hotel Sahara

Cervia - Milano Marittima

search map