Hotel i Portico di Romagna i Emilia-Romagna

Al Vecchio Convento

Hotellets skønne gårdhave Bibliotek og fjernsynsstue til fordybelse Madlavningskursus Uimodståelige ravioli Morgenmadsbuffet
 
Al Vecchio Convento er ikke tilgængelig i øjeblikket
Al Vecchio Convento er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Portico di Romagna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Når du træder ind på dette historiske hotel, finder man en bar, hyggelig fjernsynsstue med bibliotek, pejsestue, spisesal og en skøn og uforstyrret gårdhave, som bliver flittigt benyttet i sommermånederne.

Historisk hotel med dejlig gårdhave

Når man træder ind på dette historiske hotel (ejendommen er fra år 1840), møder man højst sandsynligt enten herren eller fruen i huset Gianni eller Marisa, sønnerne Massimiliano og Matteo eller danske Ulla, som primært står for driften af familiens sprogskole. I receptionen (hvor der også er wi-fi) kan man få oplysninger og brochurer om uanede aktiviteter og udflugtsmuligheder i området, fx den nærliggende nationalpark Casentinodalen, besøg i vinkældre og italienske sprogkurser. Der er også en bar, hyggelig fjernsynsstue med bibliotek, pejsestue, spisesal og en skøn og uforstyrret gårdhave, som bliver flittigt benyttet i sommermånederne.

Læs mere om Al Vecchio Convento

Hyggelig restaurant med lokale retter

- I restauranten kan man spise enten a la carte eller halvpension. Køkkenet er baseret på lokale egnsprodukter som fx trøfler, svampe, vildsvin, hare og vilde krydderurter. Der arrangeres endvidere skræddersyede madlavningskurser med mulighed for at få indsigt i det lokale køkken. Morgenmaden serveres som buffet og byder blandt andet på hjemmelavede marmelader, kager og brød.

Værelser med forskelligheder

- De 15 værelser er alle forskelligt indrettede med antikke møbler, fx senge i træ eller støbejern. 9 af værelserne ligger på hotellet (1. og 2. sal) på hovedgaden via Roma, mens de 6 andre værelser ligger i en anden ejendom ca. 50 m nede ad gaden. Værelserne har alle tv med italienske kanaler (sat-tv i fælles fjernsynsstue), telefon (i de 9 værelser på selve hotellet) og badeværelse med toilet og bruser. To værelser har mulighed for en ekstra opredning.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Al Vecchio Convento

Læs personlige anmeldelser af Al Vecchio Convento som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Al Vecchio Convento. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Al Vecchio Convento

Italiensk når det er bedst


Utrolig gæstfrie. Dejlig velkomst. Gode arrangementer, som vi glad deltog i, og så den fantastiske mad ?
Gir min datter og svigersøn ret i at det helt sikkert er et anbefalelsesværdigt sted.
Så det snakkes der meget om heromkring lige nu
Hilsener
Rikka Poulsen

Læs mere

Her er man ikke "bare" en gæst

Aldrig er jeg blevet så overrasket, som jeg oplevede her. Min kæreste og jeg havde tre overnatninger på stedet i forbindelse med vores sommerferie. Vi vidste ikke rigtig, hvad vi kunne forvente, men havde på ingen måde forventet, hvad vi fik. Her var vi ikke gæster - vi kom nærmest til at føle os som udvidede familiemedlemmer - modtaget med store smil og en forfriskende uformel og dejlig stemning. Maden på stedet var fantastisk og uden tvivl lavet med masser af stolthed og kærlighed! Alt det opvejer så rigeligt for, at de fysiske rammer slet ikke passede til os - de passede til stedet.
Det er helt sikkert et sted, vi godt kunne finde på at vende tilbage til!

Læs mere

Regional charme!

Meget venlig modtagelse, god mad i den tilhørende restaurant. Enkel, ren og ryddeligt værelse med noget støj fra restaurantens udendørsservering, når det var varmt og vi havde vinduet åbent. Meget god morgenmad og morgenmadssal udenfor / indenfor.

Læs mere

Søren og rejsefølge fra Auning boede på Al Vecchio Convento i Portico di Romagna fra d. 5. til d. 8. oktober 2011.

Hermed lidt stemningsbilleder fra Portica di Romagna og omegn. Vi var 12 motorcyklister som havde et 3 dages ophold på dette meget stemningsfulde sted i Italien. Super hyggeligt hotel, fantastisk mad, og et dejligt personale. Alt blev gjort for at vi skulle føle os tilpasse på stedet, hvilket vi absolut også gjorde. Fantastisk natur og helt utrolige snoede motorcykelveje. Så de varmeste anbefalinger til stedet.

Læs mere

Susanne og rejsefælle fra Frederiksberg boede på Al Vecchio Convento i Portico di Romagna fra d. 11. til d. 18. juli 2010.

Da vi ankom til Al Vecchio Convento blev vi hilst velkommen af hustes mor der bød os hjerteligt velkommen og anviste os vores dejlige hyggelige væresle på 2. sal oppe under taget. Vi tilbragte ialt 6 dage på hotellet og brugte dagene på afslapning ved det nærliggende vandfald, vandreture i lokalområdet, blandt andet en skøn vandretur hjem fra den lokale "vulkan". Hotellets danske svigerdatter Camilla var så sød at køre os derop i hotellets egen bil. Byen Portico ligger skønt i bjergsomt tærren og er meget kuperet, så både til fods og i bil skal man beregne lidt længere rejsetider end man er vant til hjemmefra. Især hvis man planlægger at besøge større byer som Firenze, Bologne, eller en badeby ved Adriater havet som Cervia. Man skal påregne op til ca. 1½-2 timer for ca 100 km. i bil. Og når man tænker på at Italien for der meste er "lukket" mellem 13 og 15, skal man tidligt op og afsted.

Al Vecchio Convento er en rejeoplevelse i sig selv og har for os livs, mad og vin elskere været turens højdepunkt. Hotellets ene søn Masimo forkæler selv den mest kræsne mund med helt fantastisk madlavning og overrasker dagligt med 3-4 retter af helt uovertruffen kvalitet. Man kan vælge restaurantens menu, men prøv at lade Masimo bestemme hvad du skal have at spise,- du bliver med garanti ikke skuffet. Vinkortet skal du ej heller snyde dig selv for, for selv om husets vin på karaffel er helt fin, så findes der på vinkortet både fjerne og lokale skønne vine til "forretningspris"

Stemningen på hotellet er præget af en uformel tone, hjertevarm imødekommenhed og en overbærenhed overfor de fortabte sjæle der endnu ikke har tillært sig det italienske sprog. Således præsenterer Masimo altid måltidet på italiensk og hjælper med engelske stikord når han kan se det kniber med forståelsen. Med til oplevelsen hører ligeledes James, deres australsk/hollandske medhjælper der med sin store kendskab til Italien gerne hjælper til med gode tips og historier.

Snyd heller ikke dig selv for en dag med kokkeskole, hvor du dels lærer at lave pasta helt fra bunden, dels er med til at lave mad til aftenens fest hvor nogle af byens borgere kommer til spisning.

Alt l alt perfekt, vi vender stensikkert tilbage og vi håber at vores lille rejsebeskrivelse vil give andre lyst til at opleve stedet.

Læs mere
 
search map