Hotel i Parma

Verdi Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Parma er måske ikke det første du kommer i tanke om, når du planlægger by ferie. Men byen har flere seværdige monumenter, historisk interesse og er naturligvis verdenskendt for specielt to af sine egnsprodukter; Parmiggiano Reggiano og Prosciutto di Parma, som er henholdsvis Parmasanost og Parmaskinke. Og er man opera interesseret er Parmas operahus besøget værd i sæsonen. Besøg desuden Piazza Duomo med katedralen og kirken San Giovanni Evangelista.

Parma er en ret velhavende og levende by. Og man er i Parma, som i resten af regionen Emilia-Romagna, og med rette, stolte af sine madtraditioner og madkultur generelt. Byen kan dateres tilbage til Etruskerne og blev senere regeret af romerne, som op gennem Middelalderen gjorde det til et regionalt centrum for handel.

Læs mere om Verdi Hotel

Alt hvad du behøver til en lang weekend

Hotel Verdi har til huse i en gammel elegant villa og blot 20 værelser. Her er en afslappet atmosfære og al den komfort du har brug for til et forlænget weekend ophold f.eks.

Der er masser af muligheder for gastronomiske oplevelser på et af de mange trattoriaer eller restauranter i byen. Lige ved siden af Hotel Verdi ligger restauranten San Rocco i det der førhen var de gamle staldbygninger til den gamle villa. Her serveres egnsretter med stolte traditioner. Når sæsonen tillader og solen er fremme, kan du spise i haven. Nyd din kaffe eller drink i baren efter en god dags slentren rundt i Parmas gader og stræder.

Er du her i forretningsøjemed har hotellet et mindre mødelokale til rådighed. Du kan bestille p-plads til mellem 10-15 euro pr dag ved hotellet og du kan få wi-fi til 3 euro pr døgn.

Klassiske værelser

Der er 20 komfortable værelser på Hotel Verdi. Nogle af dem har udsigt til parken. Alle værelser har aircondition, telefon, minibar, Sat-TV, opvarmning, hårtørre og badeværelse med brus.

Læs om værelserne på Verdi Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map