Hotel i Parma

Studios Parmigianino Nove

 
Studios Parmigianino Nove er ikke tilgængelig i øjeblikket
Studios Parmigianino Nove er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Parma og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Parmigianino Nove ligger i Parma centrum over for Pinacoteca Stuard. Parma er ikke enorm - men her bor du yderst centralt. Du har kun 50 meter til handelsgaden Via Cavour og San Paolo-klostret og dets berømte abbedisse værelse, 100 meter til domkirken, 200 meter til det Kongelige Teater; og du har ikke meget længere (ca. 900 meter, dvs. 8-10 minutters gang) til togstationen, hvorfra du nemt kan bevæge dig mod resten af Nord- eller Midtitalien.

Ankom med offentlig transport ... eller i bil

Hvis du er blandt de få nordeuropæere, der lander i Parma lufthavn, så har du kun 2,5 km til lejlighederne. Du kan benytte dig af bus nr. 6 eller - hvis du ikke vil slæbe bagagen - kan en taxa være en god løsning lige hen til døren. Fra togstationen kan du benytte bus nr. 1 og stå af ved det Kongelige Teater (Teatro Regio).

Hvis du rejser hertil i bil, kan du efterlade din bil ved DUC-parkeringshuset ved Viale Mentana / Largo Torello de Strada og derfra har du kun 3 minutters gang til din ferielejlighed. Bemærk, at Studios Parmigianino Nove ligger i Parmas miljøzone og du kan ikke - medmindre du har en særlige tilladelse - køre helt hen til adressen. Det er desværre ikke muligt at reservere en p-plads i DUC-parkeringshuset.

Bekvemme studiolejligheder med tekøkken

Stedets fire studiolejligheder er blevet indrettet i minimalistisk og dog elegant stil. De har alle wi-fi internetforbindelse, aircondition, fladskærm-tv og badeværelse med toilet og bruser. Tre af lejlighederne råder over dobbeltseng; i den fjerde lejlighed er der dobbeltseng og mulighed for to ekstra opredninger. Køkken / køkkenskab råder over to kogeplader (og i lejligheden til 4 er der også mikroovn), så du selv kan tilberede din morgenmad.

 
 
search map