Hotel i Parma

Starhotels Du Parc

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Parma er en interessant by

Starhotels Du Parc ligger lige ved siden af Parco Ducale, og i gåafstand til det historiske centrum. Parma er måske ikke det første sted, du tænker på at rejse hen, når du planlægger en storbyferie. Men faktisk byder byen på nogle af de fineste kunstværker, monumenter og bygninger i Norditalien. Operahuset og Katedralen i Parma er de mest berømte seværdigheder.

Parma er en ret velhavende og livlig by med en lang historie, og ud over de nævnte monumenter er den internationalt berømt for to lækre madprodukter: Parmaost og Parmaskinke.

Stemningsfuldt hotel med to restauranter

Starhotels Du Parc ligger i en historisk bygning, kendt som "is-fabrikken". Det er et temmeligt stort hotel med 169 værelser, og tilbyder god service og faciliteter.

Til middag/aftensmad kan du slå dig ned i Canova-restauranten, og smage på det traditionelle Parma køkken. Frokost og morgenmad kan nydes i Aiglon-restauranten.

Derudover byder Starhotels Du Parc på services såsom fitnesscenter, gratis Wi-Fi og 24 timers reception. Bar og lounge Le Bistrot er stedet, hvor du kan slappe af og bestille din forfriskning sidst på dagen.

Hvis du ankommer med bil, kan du parkere i garagen for 10 Euro per nat. Et lille business-center og et mødelokale er tilgængelige for dig, der rejser i forretningsøjemed.

Læs mere om Starhotels Du Parc

Klassiske og rummelige værelser

Hotellet har 169 komfortable og klassisk indrettede værelser. Alle værelser har minibar, aircondition, pengeboks, telefon, satellit-tv, gratis Wi-Fi og privat badeværelse med bruser og/eller badekar.

Læs om værelserne på Starhotels Du Parc

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map