Hotel i Parma

NH Parma

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gåafstand fra den historiske bymidte

Parma er en by med et interessant historisk indhold, inklusive nogle af Norditaliens fineste monumenter, samt et velrenommeret operahus. Desuden finder du her flere gode restauranter, barer, caféer og designerbutikker.
NH Parma Hotel ligger blot nogle få minutters gang fra den historiske del af byen, og ca. 10 min gang fra Parmas berømte domkirke. Her er det de smukke frescoer der er det store trækplaster. Teatro Regio di Parma ligger bare 900m fra NH Hotel Parma.

Parma er en ret velstående og levende by med en interessant historie som kan dateres tilbage til Etruskerne, senere blev det til et romersk centrum og udviklede sig videre op igennem Middelalderen. Desuden er Parma jo verdensberømt på det gastronomiske felt med sine to store egnsprodukter Parmigiano Reggiano og Prosciutto di Parma. Henholdsvis Parmesanost og Parmaskinken.

Læs mere om NH Parma

Mange faciliteter og et moderne fitnessrum

Start dagen med en stor og varieret morgenbuffet. Til frokost og til middag kan du nyde restaurantens egnsretter og andre italienske specialiteter. I baren er der åbent hvis du får lyst til en cappuccino eller en kølig drink og en let snack. Der er wi-fi på hele hotellet, og kommer du i bil er her garage med god plads (10 euro pr nat). Er du her i forretningsøjemed er her flere mødelokaler til rådighed. Hotellet har også et mindre moderne fitnessrum.

Moderne værelser med enten balkon eller terrasse

Der er på Hotel NH Parma 120 moderne indrettede værelser som alle er lydisolerede og alle enten har balkon eller terrasse. Du får Sat - TV, gratis wi-fi, safebox, skrivebord, aircondition, minibar og badeværelse med brus og hårtørrer.

Læs om værelserne på NH Parma

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af NH Parma

Læs personlige anmeldelser af NH Parma som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af NH Parma. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af NH Parma

Læs mere
 
search map