Hotel i Parma

CDH Hotel Villa Ducale

 
CDH Hotel Villa Ducale er ikke tilgængelig i øjeblikket
CDH Hotel Villa Ducale er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Parma og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er blot en 10 minutters køretur fra hotellet til den centrale del af byen som ligger 2 km væk. Du er 1,5 km fra motorvejen og 7 km fra messecentret, og du får her et godt hotel til en god pris.

Parma er måske ikke det første du kommer i tanke om, når du planlægger by ferie. Men byen har flere seværdige monumenter, historisk interesse og er naturligvis verdenskendt for specielt to af sine egnsprodukter; Parmiggiano Reggiano og Prosciutto di Parma, som er henholdsvis Parmasanost og Parmaskinke. Og er man opera interesseret er Parmas operahus besøget værd i sæsonen. Besøg desuden Piazza Duomo med katedralen og kirken San Giovanni Evangelista.

Parma er en ret velhavende og levende by. Og man er i Parma, som i resten af regionen Emilia-Romagna, og med rette, stolte af sine madtraditioner og madkultur generelt.

Højt serviceniveau

Der er et godt serviceniveau på Hotel Villa Ducale og morgenen starter med en stor morgenmadsbuffet, i samme restaurant som om aftenen serverer traditionelle egnsspecialiteter fra Emilia-Romagna.

Haveterrassen giver god mulighed for at nyde en kølig drink om eftermiddagen, eller en cappuccino i solen om formiddagen. Hører du til den aktive type, er der på stedet også fitnessrum.

Der er gratis parkering på Hotel Villa Ducale for alle gæster, samt fire mødelokaler og gratis wi-fi på hele hotellet.

Læs mere om CDH Hotel Villa Ducale

Store lyse værelser

Der er 113 værelser på hotellet med både moderne og traditionelle møbler. Alle værelser har aircondition, opvarmning, Sat - TV, minibar, safebox, wi-fi og badeværelse med brus og hårtørrer.

Læs om værelserne på CDH Hotel Villa Ducale

Skjul teksten
 
 
search map