Hotel i Ostellato i Emilia-Romagna

Hotel Villa Belfiore

Poolen er blot et af de mange højdepunkter på Villa Belfiore Tag på landet med In-Italia In-Italia tilbyder ophold i Emilia-Romagna Indbydende udearealer venter dig I restauranten spiser du lokalt og nationalt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Villa Belfiore har også en stor pool og et wellnesscenter, som byder på sauna, massage og mange forskellige behandlinger.

Slap af ved poolen og bliv forkælet i Wellnesscentret

Ud over botanikkens trivsel i muldjorden hører man her på stedet nærmest kun sine egne tanker og lidt fornøjeligt plask i den store swimmingpool, som ligger i haven omgivet af æble- og figenlunde. Hotel Villa Belfiore ligger nemlig for enden af en lille blind vej, så man hører ingen forbipasserende trafik. Der er naturligvis gratis parkering på stedet. Hotellet har også et wellnesscenter, som byder på sauna, massage og mange forskellige behandlinger (mod tillæg).

Læs mere om Hotel Villa Belfiore

Tag til stranden på 30 min. i bil

Der er ca. 1 km ind til den nærmeste landsby Ostellato (enkelte spisesteder) og derudover ca. 25 til Adriaterhavets strande ved Porto Garibaldi, ca. 30 km til den historiske by Ferrara og ca. 20 km til den charmerende kanalby Comacchio.

Værelser
- Værelserne ligger enten i hovedhuset (10 stk.) eller i bygningen ved siden af (8 stk.) på enten 1. sal eller i stueetagen (ingen elevator). Værelserne har alle sat-tv, telefon, aircondition og badeværelse med toilet og bruser. Der er også familieværelser på Hotel Villa Belfiore.

V√¶relserne på Hotel Villa Belfiore

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map