Hotel i Ostellato i Emilia-Romagna

Hotel Villa Belfiore

Poolen er blot et af de mange højdepunkter på Villa Belfiore Tag på landet med In-Italia In-Italia tilbyder ophold i Emilia-Romagna Indbydende udearealer venter dig I restauranten spiser du lokalt og nationalt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Villa Belfiore har også en stor pool og et wellnesscenter, som byder på sauna, massage og mange forskellige behandlinger.

Slap af ved poolen og bliv forkælet i Wellnesscentret

Ud over botanikkens trivsel i muldjorden hører man her på stedet nærmest kun sine egne tanker og lidt fornøjeligt plask i den store swimmingpool, som ligger i haven omgivet af æble- og figenlunde. Hotel Villa Belfiore ligger nemlig for enden af en lille blind vej, så man hører ingen forbipasserende trafik. Der er naturligvis gratis parkering på stedet. Hotellet har også et wellnesscenter, som byder på sauna, massage og mange forskellige behandlinger (mod tillæg).

Læs mere om Hotel Villa Belfiore

Tag til stranden på 30 min. i bil

Der er ca. 1 km ind til den nærmeste landsby Ostellato (enkelte spisesteder) og derudover ca. 25 til Adriaterhavets strande ved Porto Garibaldi, ca. 30 km til den historiske by Ferrara og ca. 20 km til den charmerende kanalby Comacchio.

Værelser
- Værelserne ligger enten i hovedhuset (10 stk.) eller i bygningen ved siden af (8 stk.) på enten 1. sal eller i stueetagen (ingen elevator). Værelserne har alle sat-tv, telefon, aircondition og badeværelse med toilet og bruser. Der er også familieværelser på Hotel Villa Belfiore.

Værelserne på Hotel Villa Belfiore

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Belfiore

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Belfiore som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Belfiore. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 15 anmeldelser fra Hotel Villa Belfiore

Meget venligt og super hyggeligt sted

Ostellato by er ikke grunden til at bo på dette hotel, så du skal have en bil med. Tilgengæld er servicen helt i top og stedet er et lokal oase for store og små.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Villa Belfiore

Læs mere

Super køkken

Hotel Villa Belfiore skiller sig ud ved at have et fantastisk køkken, deres antipasto-buffet var outstanding og morgenbuffeten ligeså. Vi mærkede en del, at det var uden for sæsonen: Poolen var stadig overdækket, havemøblerne blev sat frem, mens vi var der; i det hele taget var der megen klargøring omkring os. Men alle var supersøde og imødekommende, og det vi fik en god oplevelse.

Læs mere

Skøn beliggenhed og fantastisk mad

Hele opholdet var fantastisk. Personalet enormt velkommende, hotellet i god stand og rent samt maden der var helt fantastisk.
Vi var afsted med vores 1 1/2 årige søn der sjældent sidder stille, men det var ikke noget problem, da selvom det var en meget fin restaurant, er den italienske måde så aslappet og børnevenlig.
Det eneste jeg vil sige er at som de fleste steder i Italien spiser man meget sent og kl 20 er normalt sengetid for vores søn, så de fleste aftener nåede vi ikke at komme helt igennem måltidet, som man betaler for. Maden er også mere eller mindre det samme, så efter tre dage med halvpension trængte vi til at prøve noget nyt.
Det eneste rigtige minus her var, at der var ingen, der havde fortalt os at der var bryllup på hotellet på den sidste dag vi var der. Der var meget høj musik lige uden for vores vindue indtil klokken 1 om natten, så vi var lidt kvæstede næste dag. Det havde været rart at vide eller måske at have fået et værelse længere væk fra alle festlighederne.
Poolen er lækker og holdt meget ren.

Læs mere

Den bedste ferie

Hotel Villa Belfiore er et lille paradis. Omgivet af frugttræer ligger huset og poolen, hvor man kan køle sig, når det er tiltrængt.
Servicen og maden på stedet er helt uovertruffet. Vi blev hilst farvel med fingerkys og store armbevægelser, da vi meget mod vores vilje måtte ende vores ferie. Vi kunne være blevet der for altid.

Læs mere

Enestående

Et helt fantastisk sted. Ude på landet. Fred og ro. Værelserne er ikke noget specielt, men det betød for os absolut ingenting, selvom vi var to voksne og to børn (piger på 4 og 8 år) afsted. Omgivelserne, stemningen, MADEN (!), roen, poolen. Vi kunne ikke bede om mere. Fem skridt fra poolen kunne vi plukke de mest fantastiske nektariner, ferskner, blommer og abrikoser. Morgenmaden var fin men især aftensmaden var rigtig rigtig god. 20-28 euro for voksne kan lyde dyrt ift lokale priser, men det lever maden fuldstændig op til. Kæmpe antipasti buffet og derefter to serverede retter. Med udgangspunkt i Villa Belfiore besøgte vi Bologna, Ferrara og Lidoen i øst. Den er dog meget turistet med legeland og 200m parasoller, før man kan se vandet.

Læs mere
 
search map