Anmeldelser af Agriturismo Lodole
 
Agriturismo Lodole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Lodole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Monzuno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Afslappende ferie i skønne omgivelser

Vi ankom til Lodole søndag eftermiddag i 38 graders varme. Alice ventede os på verandaen og vi blev meget vel modtaget. Hun taler ok engelsk, så det var meget nemt. Vores værelse ( det gule værelse - Sole ) var rigtig dejligt. Stort og rummeligt. God plads til opredning til vores datter. Meget fine møbler og upåklageligt rengjort. Stort badeværelse - super rengjort med tonsvis af håndklæder. Lokale økologiske bade-produkter stod til rådighed. Værelset har en lille terrasse tilknyttet med et par møbler. Alice sørgede straks for at vi fik en parasol hertil og hynder til møblerne. Der er et lille køleskab på værelset og det var fyldt op med kolde vand til os ved ankomst. Meget betænksomt. Efter vi havde installeret os, kom Alice med en lille folder med foreslag til udflugter i området, restauranter at besøge ( incl. rabatkuponer til nogen af restauranterne ), så det var hurtig og nemt at finde information om området. I fællesområdet ligger der masser af lekture omkring ture, seights, what-to-do osv. Alice er også flink til at komme med tips/ideer.
Lodole ligger i det mest skønne bakkede område. Fantastisk udsigt fra alle sider. Området er meget grønt, og selve stedet meget fint og velholdt. Poolen er virkelig stor ! Der er masser af fine liggestole og parasoller og man har den skønneste udsigt fra poolområdet. Da det ligger hævet ift huset, så kigger man ud og ingen kan kigge op hvor man ligger.
Afstanden til forskellige sights er absolut god. Ca. 1/2 time til Bologna, ca. 2 timer til San Marino, ca. 1 time til Firenze osv.
Stedet indbyder absolut til afslapning i skønne omgivelser. Luxus er ikke det rigtige begreb men stedet har en meget høj standard hele vejen igennem. Alt er så fint og gennemført. Så hvis man vil forkæle sig i skønne omgivelser så er det stedet ! Stedet er måske mest til voksne...vores datter på 11 år følte sig meget velkommen, men der var ikke andre børn. Der er heller ingen legesager / legeplads til mindre børn på stedet. Dybden i poolen er ca. 130 cm hele vejen.
Den tilhørende by Monzuno er lille og lidt kedelig. Men der er et par små indkøbsmuligheder for frokosten. Kør til Loiano ca. 15 min. fra Lodole. Lidt større by. Meget hyggelig. Mange meget fine spisesteder.
Brug en dag til at køre til Bologna. Hvor er den by dog smuk og flot. Slet ikke så turistet som frygtet. Nemt at finde p-plads rundt om ringvejen til fornuftige penge. Indkøbskvarteret omkring Via Clavature og Drapperie er enestående oplevelser. Her sælges fødevarer af enestående kvalitet og Italienerne handler til frokost / aftensmaden så det er en fornøjelse at se. Appetitten bliver i den grad skærpet ! Der er så meget at se i den by...Vi skal helt sikkert tilbage dertil.
Lodole er bare dejligt og vi vil gerne komme tilbage.

Anbefaling til kommende gæster

Når I er på Lodole og skal spise til aften i området så anbefaler vi to restauranter i Loiano - ca. 15 min. kørsel derfra.
Første sted er pizzaria Antica Corona. Fantastisk charmerende vært, gode store pizzaer og autentisk stemning. Meget billigt, men meget godt !!
Andet sted er Restorante Benvenuti. Det er en lidt dyrere oplevelse, men for søren hvor kan de lave mad. Deres pasta er 100% hjemmelavet og smager som en drøm. Deres kød, okse og lam, er noget af det møreste, saftigste og mest velsmagende vi overhovdet har smagt. Pris og kvalitet hænger i den grad sammen. En traditionel menu a la carte kommer nok op på ca. 40,- Euro/pers. plus drikkevarer, men det er det også værd !

Agriturismo Lodole
Rent og pænt

Rengøring på værelset hver dag. Friske håndklæder hver dag. Hele stedet er fint og nydeligt. Intet flyder - alt er så fint.
Gæstfrihed

Alice er meget sød og hjælpsom, men ikke altid let at finde i løbet af dagen.
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Lodole
Værelse

Morgenmaden er til den søde side, men det er italien. Til gengæld er det super kvalitet. Meget lækre kager.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Agriturismo Lodole
 
search map