Modena, Emilia-Romagna Karneval i Modena

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne begivenhed afholdes årligt i byen Modena i regionen Emilia-Romagna. Karnevalet løber af stabelen ”fastelavns-torsdag” og varer frem til den efterfølgende tirsdag. Rammen for begivenheden er Modenas historiske centrum og særligt ”Piazza Grande”, der ligger ved siden af byens domkirke.

Familien Pavironica

Under karnevalet er der et stort udbud af udstillinger, forskelligt festivitas, koncerter og optræden fra de lokale. Dagene op til karnevalet er byen flot udsmykket med pynt i forskellige farver og med de berømte karnevalsmasker. Det er den fiktive familie Pavironica, bestående af far Sandrone, mor Pulonia og sønnen Sgorghiguelo, der åbner festen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Symbol for karnevalet

Ledsaget af to kuske kommer de kørende gennem byens gader på en vogn fra 1800-tallet, der bliver trukket af to heste. Familien er klædt i dragter og traditionelle masker fra det 18. århundrede og mødes af jubel fra publikum i gaderne. Disse tre karakterer opstod i slutningen af det sene 1800-tal som dukker. De blev repræsenteret af tre mandlige skuespillere klædt i dragter fra 1700-tallet og har siden hen været et symbol for karnevalet i Modena.

 
 

Anbefalinger til dig

Hotel San Rocco

Orta San Giulio, Piemonte

Villa Allegra

Miasino, Piemonte

Hotel La Bussola

Orta San Giulio, Piemonte

Populært i Emilia-Romagna

Villa Lidia

Riccione

Residence Sottovento

Torre Pedrera

search map