Ferieboliger og hoteller i Maranello

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ferrari-entusiast?

I byen Maranello bliver den nok mest berømte bil produceret – nemlig den italienske Ferrari. Det er uden tvivl værd at lægge vejen forbi denne by ikke mindst for Ferrari-entusiasten, der har rig mulighed for at se de smukke biler i funktion, hvis ikke i byens gader så på Ferraris egen testbane - i øjeblikket kun hvis man er heldig at få et kig over hegnet, her er ingen adgang for gæster.

Nærmest storby, Modena, ligger godt 20 kilometer mod nord. Fra regionshovedstaden, Bologna, er der en lille times kørsel, mens Firenze er lidt over halvanden times kørsel. Bilentusiaster som holder ferie ved Gardasøen, vil sikkert også gerne køre de omkring halvanden times hertil for at komme tæt på de hellige haller I Maranello.

Kort over Maranello

Klik på kortet herunder for at få et overblik over byen, og hvilke ferieboliger vi tilbyder her.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ferrari her og der

Byen emmer af Ferrari og har flere butikker med originalt Ferrari udstyr lige fra biler til alverdens accessories, her finder man også Ferraris egen restaurant ”Il Cavalino”, der flittigt bliver besøgt af de høje ”Ferrari-herrer”.

Læs mere om Maranello

Ferrari museet

Den største seværdighed i byen er ”Museo Ferrari”, der er et museum med Ferrari biler fra flere år tilbage og frem til de allernyeste i dag. Her er der også mulighed for at se diverse pokaler som bilmærket har vundet gennem årene, samt at prøve en Ferrari simulator, så man selv kan få fornemmelsen af, hvordan det er at sidde og køre i én af de mange Formel-1 biler. Museet holder åbent alle ugens dage fra kl. 9.30 til kl. 18.00

Find også mere information på: musei.ferrari.com

Ferieboliger i Ferrariens hjemby

Hos In-Italia kan vi tilbyde dig et udvalg på hundredvis af håndplukkede ferieboliger i Italien med alt fra små, hyggelige Bed and Breakfast og byhoteller til stemningsfulde villaer og vingårde. Dette gælder også for Emilia-Romagna regionen.

Bruger du søgemaskinen ovenfor, vil du hurtigt kunne danne dig et overblik over tilgængelig ferieboliger i Maranello i den periode, du ønsker at holde ferie. Har du flere spørgsmål eller bare brug for lidt assistance til at finde den bedste feriebolig, er du vel kommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat. Vi er klar med gode tips og råd, så du kan få en uforglemmelig ferieoplevelse.

Lufthavne og lokal transport

Skal du holde ferie i Maranello, er Bologna Lufthavn - officelt Aeroporto Guglielmo Marconi di Bologna - nærmest. Denne lufthavn betjenes af store og små flyselskaber som SAS, Alitalia, easyJet og Ryanair. 

I søgemaskinen her hos In-Italia Rejser kan du selv nemt søge efter direkte flyforbindelser til Bologna eller en af de nærliggende lufthavne. Det er samtidig nemt at finde den bedste pris på flybilletterne. 

Der er busforbindelse til Maranello fra flere af nabobyerne blandt andet Formigine, som har en togstation. Det er således i princippet muligt at komme til og fra byen med offentlig transport. Men man skal dog være indstillet på, at dette ofte er betydeligt langsommere end med bil, da antallet af daglige forbindelser kan være lavt.  Vi anbefalder derfor som regel vores rejsende, der som i Maranello skal bo lidt væk fra trafikknudepunkterne at leje en bil. Billeje giver desuden en høj grad af frihed til at udforske regionens seværdigheder i løbet af ferien.

Restauranter

Du behøver ikke forlade byen for at spise godt. Her er udover Ferrari"s egen restaurant nemlig talrige spistederi flere prisniveauer, caféer, barer og gelateriaer. Kører du til nabobyerne eller Modena et udvalget tilsvarende stort. Bor du i en ferielejlighed med eget køkken, er der også gode muligheder for at handle ind til tilberedning af egne måltider. En oplagt chance for at eksperimentere med de gode råvarer.

Andre seværdigheder

Det er ikke til at komme uden om, at Ferrari fylder meget i byen og er den primære attraktion. Du befinder dig dog i en by, hvis historie række meget længere tilbage end den første Ferrari. Her er for eksempel gjort fund, som vidner om bosættelser allerede i bronzealderen og byens slot fra omkring år 1000 f.v.t. er stadig i flot stand. Slottet er dog i dag privatejet, og der er derfor ikke offentlig adgang. Holder du ferie i Maranello, er der til gengæld rig mulighed for at besøge adskillige gamle, imponerende slotte i nærområdet. Tag for eksempel en tur til Castello di Formigine eller Sassuolo Palazzo Ducale i nabobyerne, som begge ligger inden for få kilometer.

Området er også kendt for sin gastronomi. Flere hundrede år før Enzo Ferrari overhovedet var begyndt at drømme om at lave sportsvogne, var Maranello således kendt for sin produktion af balsamicoeddike, Reggiano parmesanost og honning.

Lidt længere væk er Ferrara også et meget anbefalelsesværdigt udflugtsmål med et væld af velbevarede renæssancebygninger. Byen som er optaget på Unescos verdensarvsliste er i det hele taget et rigtig skattekammer af historie og kunst, ligesom du også her har masser af muligheder for at nyde regionens gode mad og vin.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside (italiensk)

Skjul teksten
 
 
search map