Feriebolig i Lizzano in Belvedere i Emilia-Romagna

Borgo Pianello - Smag af italien

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lad dine smagsløg gå amok

Emilia-Romagna er en af landets dejlige regioner, og netop denne er kendt for sit gode køkken. Det er herfra at den kendte ost Parmigiano Reggiano kommer, og regionen er også kendt for sine gode "salumi", dvs. skinke og salami, samt den unikke balsamico. Udover dette findes der et smukt bagland, lange sandstrande og pittoreske og historiske byer som Bologna, Parma, Piacenza, Modena, Ferrara og Ravenna.

Du kommer til at mærke, at jordbrug også er en vigtigt, og her produceres der ikke bare frugt og grønt, men også god vin. Den kendte vin Lambrusco fremstilles her, og den findes i flere forskellige udgaver og med en højere status, end vi normalt ser på vore breddegrader. Emilia-Romagna er med andre ord et sted for dig, som længes efter at slappe af og som sætter pris på god mad.

Dette program inkluderer 7 overnatninger i lejlighed, 3 madlavningskurser med frokost og vinsmagning samt kogebog. Du får også 3 gourmetmiddage på en typisk restaurant i området. Derudover får du forslag til seværdigheder og lokale producenter (Parmigiano Reggiano, grappa, balsamico, typiske oste- og vinproducenter). Minimum antal deltagere er 2 og max. 20 personer. Det betyder, at du eventuelt kommer til at lave mad sammen med andre. Dette hyggelige kursus afholdes i perioden 7/4-30/6 og 25/8-3/11.

Læs mere om Borgo Pianello - Smag af italien

Et smukt landskab med grønne bakker

Madlavningskurset holdes på Borgo Pianello, som ligger nær den toscanske grænse. Gården er en af områdets ældste, og ligger ved Valle Dardagna, en frodig dal, og bjerget Riva. Det betyder, at du har mulighed for at stå på ski i Appenninerne, hvis du kommer i vinterhalvåret.

Den hyggelige lille gård ligger ca. 76 km sydvest for Bologna, og er som nævnt omgivet af grønne bakker og bjerge. Et smukt landskab med en dejlig, romantisk atmosfære. Her bliver du taget godt hånd om, og det er som oftest af ejeren selv, Marco, som sørger for at gæsterne trives.

Som gæst har du adgang til en have på ca. 10.000 m², hvor der er en udendørs pool, hvorfra du har udsigt over det smukke landskab. Her er også fælles grill-plads. I højsæsonen er der en bar ca. 15/6-15/9. Vinsmagning kan arrangeres på forespørgsel, og du kan altid købe gårdens vin med hjem. Nærmeste restaurant ligger ca. 300 meter væk, og den nærmeste madbutik ca. 2 km.

Smagen af Italien, 7 nætter fra lørdag til lørdag

Dag 1;
Ankomst en lørdag, check in efter k. 15:00 og middag på gourmetrestaurant
Dag 2;
Madlavningskursus under ledelse af køkkenchefen Stefania, hvor du bl.a. lærer, hvordan du laver typiske retter fra Bologna som hjemmelavet pasta med ragu. Aperitif og frokost som inkluderer både antipasto, forret, hovedret, dessert og vinsmagning afslutter dagens kursus.
Dag 3;
Madlavningskurset fortsætter med Stefania, som i dag viser, hvordan man fremstiller "grønne" retter fra Toscana, f.eks. ribollita (typisk suppe). Aperitif og frokost som inkluderer både antipasto, forret, hovedret, dessert og vinsmagning afslutter kurset.
Dag 4;
Fridag til at se dig omkring i området, og du afslutter dagen med en middag på gourmetrestaurant.
Dag 5;
Fridag til at slappe af ved poolen eller i haven, eller hvorfor ikke gå på opdagelse i nærområdet.
Dag 6;
Fridag til at se dig omkring i området, og du afslutter dagen med en middag på gourmetrestaurant.
Dag 7
Madlavningskursus / pizzadag, hvor du lærer, hvordan man fremstiller en ægte italiensk stenovnsbagt pizza, og du kommer til at lave din egen pizza. Aperitif og frokost samt vinsmagning afslutter kurset.
Dag 8;
Check ud og afrejse

Priserne inkluderer ikke:
- Transport til og fra Italien og til hotellet
- Transport i området (egen bil el. lejebil)
- Øvrige måltider og drikkevarer
- Lokale skatter
- Andet som ikke er nævnt under inkluderet

Du bor i hyggelige lejligheder

Den lejlighed du tildeles afhænger af, hvor mange I er. Det kan være en studiolejlighed eller i en lejlighed med separat soveværelse. Lejlighederne på Borgo Pianello er både smukt og komfortabelt indrettet, en del med synlige stenvægge og hvælvet loft. De har alle åben pejs, satellit TV, wi-fi, DVD og CD-afspiller, køkken med bl.a. to kogeplader, kaffe- og tefaciliteter, køleskab, brødrister, grill og ovn. De har alle privat badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer samt toiletartikler.

Lejlighederne har eget udeområde, enten med direkte forbindelse eller i haven. Fra tid til anden afholdes der bryllup og andre fester på Borgo Pianello pga. det fine miljø.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Borgo Pianello - Toskana og meget mer

Lizzano in Belvedere, Emilia-Romagna

Borgo Pianello - Pasta & Pizza

Lizzano in Belvedere, Emilia-Romagna

Borgo Pianello - Madlavning Bologna

Lizzano in Belvedere, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Emilia-Romagna

Residence I Girasoli

Torre Pedrera

Residenza Sport

Cesenatico

Hotel Lungomare

Cesenatico

search map