Feriebolig i Lizzano in Belvedere i Emilia-Romagna

Borgo Pianello - Pasta & Pizza

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette program inkluderer 4 overnatninger i lejlighed, 2 madlavningskurser med frokost og vinsmagning samt kogebog. Du får også 2 gourmetmiddage på en typisk restaurant i området. Derudover får du forslag til seværdigheder og lokale producenter (Parmigiano Reggiano, grappa, balsamico, typiske oste- og vinproducenter). Minimum antal deltagere er 2 og max. 20 personer. Det betyder, at du eventuelt kommer til at lave mad sammen med andre. Dette hyggelige kursus afholdes i perioden 7/4-30/6 og 25/8-3/11.

En velkendt region

Emilia-Romagna er kendt for din Parmigiano Reggiano, sine gode skinker, salami samt sin unikke balsamico. Ud over at dette er et paradis for dig, som elsker god mad, byder regionen også på fine sol- og bademuligheder samt et vidunderligt bagland og historiske byer som Bologna, Parma, Piacenza, Modena, Ferrara og Ravenna for blot at nævne nogle.

Vi kan ikke komme udenom, at jordbrug er vigtig, og i regionen producerer de ikke blot frugt og grønt men også god vin. Dette er nemlig kendt for at være Lambrusco'ens hjemland, Den findes i flere forskellige udgaver og har en højere status, end vi normalt ser på vore breddegrader. Med andre ord kan man sige, at regionen er et godt valg for dig, som længes efter afslapning og som sætter pris på god mad.

Læs mere om Borgo Pianello - Pasta & Pizza

Du bor i et smukt kuperet område

Madlavningskurset holdes på Borgo Pianello, en af områdets ældste gårde, som ligger tæt på den toscanske grænse. Gården ligger lige ved Valle Dardagna, en frodig dal, og bjerget Riva. Det betyder, at du har mulighed for at stå på ski i Appenninerne, hvis du kommer i vinterhalvåret.

Borgo Pianello ligger ca. 76 km sydvest for Bologna i et smukt og kuperet landskab med en romantisk atmosfære. Her er det let at komme ned i gear, og du bliver taget godt hånd om, og som oftest er ejeren selv, Marco, som ser til at gæsterne trives.

Der hører en have på ca. 10.000 m² til gården, og her finder du den udendørs pool, hvorfra du har udsigt over det smukke landskab. Du bor i lejlighed, og kan bl.a. benytte en fælles grill. I højsæsonen er der en bar ca. 15/6-15/9. Vinsmagning kan arrangeres på forespørgsel, og du kan altid købe gårdens vin med hjem. Nærmeste restaurant ligger ca. 300 meter væk og nærmeste madbutik, hvor du kan købe lækkerier med hjem til lejligheden, finder du 2 km væk.


Pasta & Pizza, 4 nætter fra torsdag til mandag

Dag 1;
Ankomst en torsdag, check in efter k. 14:00 og middag på gourmetrestaurant
Dag 2;
Fridag til at se dig omkring i området, og du afslutter dagen med en middag på gourmetrestaurant.
Dag 3;
Madlavningskurset / pizzadag, hvor du lærer, hvordan man fremstiller en stenovnsbagt pizza, og helt sikkert også får mulighed for at lave din egen pizza. Aperitif og frokost og vinsmagning afslutter dagens kursus.
Dag 4;
Madlavningskurset begynder kl. 10:00 under ledelse af køkkenchefen Stefania, og her lærer du bl.a. hvordan du fremstiller typiske retter fra Bologna som hjemmelavet pasta med ragu. Aperitif og frokost som inkluderer både antipasto, forret, hovedret, dessert og vinsmagning afslutter dagens kursus.
Dag 5;
Check ud og afrejse

Priserne inkluderer ikke:
- Transport til og fra Italien og til hotellet
- Transport i området (egen bil el. lejebil)
- Øvrige måltider og drikkevarer
- Lokale skatter
- Andet som ikke er nævnt under inkluderet

Du bor i hyggelige lejligheder

Den lejlighed du tildeles afhænger af, hvor mange I er. Det kan være en studiolejlighed eller i en lejlighed med separat soveværelse. Lejlighederne på Borgo Pianello er både smukt og komfortabelt indrettet, en del med synlige stenvægge og hvælvet loft. De har alle åben pejs, satellit TV, wi-fi, DVD og CD-afspiller, køkken med bl.a. to kogeplader, kaffe- og tefaciliteter, køleskab, brødrister, grill og ovn. De har alle privat badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer samt toiletartikler.

Lejlighederne har eget udeområde, enten med direkte forbindelse eller i haven. Fra tid til anden afholdes der bryllup og andre fester på Borgo Pianello pga. det fine miljø.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Borgo Pianello - Toskana og meget mer

Lizzano in Belvedere, Emilia-Romagna

Borgo Pianello - Smag af italien

Lizzano in Belvedere, Emilia-Romagna

Borgo Pianello - Madlavning Bologna

Lizzano in Belvedere, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Populært i Emilia-Romagna

search map