Feriebolig i Lizzano in Belvedere i Emilia-Romagna

Borgo Pianello - mad, vin og italiensk sprog 8 dage

 
Borgo Pianello - mad, vin og italiensk sprog 8 dage er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo Pianello - mad, vin og italiensk sprog 8 dage er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lizzano in Belvedere og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette program inkluderer 7 overnatninger i lejlighed, 2 madlavningskurser med frokost og vinsmagning, velkomstpose samt en kogebog. Du får også 1 frokost og 3 middage på en klassisk restaurant i området. Ud over maden er det italienske sprog i fokus, og du har 3 dage til rådighed til dette.

Hvis du er interesseret i at købe lidt godt med hjem, kan du få forslag til seværdigheder og lokale producenter (Parmigiano Reggiano, grappa, balsamico, typiske oste- og vinproducenter) og også forslag til udflugter til byer som Bologna, Modena, Firenze, Lucca mm. Minimum antal deltagere er 2 og max. 20 personer. Det betyder, at du eventuelt kommer til at lave mad og har timer sammen med andre.

For dig, som længes efter det ægte

Emilia-Romagna er som sagt en region, som er vidt berømt for sit fine og ægte køkken og er specielt kendt for sin Parmigiano Reggiano og sin unikke balsamico eddike. Regionen er en af Italiens rigeste, og det er her, du finder smukke byer som Bologna, Parma, Piacenza, Modena, Ferrara og Ravenna. Det er også her, man fremstiller den berømte vin Lambrusco, som findes i flere forskellige udgaver og med en højere status, end vi normalt ser på vore breddegrader. Med andre ord kan man sige, at regionen er et godt valg for dig, som har lyst til en afslappende ferie, og som sætter pris på god mad.

Du er omgivet af smukt landskab

Kurset afholdes på Borgo Pianello, som er en af områdets ældste gårde, og som ligger tæt på den toscanske grænse. Du bor lige ved Valle Dardagna, en frodig dal, og bjerget Riva. Det betyder, at du har mulighed for at stå på ski i Appenninerne, hvis du kommer i vinterhalvåret.

Gården ligger blot 76 km sydvest for Bologna og er omgivet af grønne bakker, marker og bjerge. Det er et meget smukt landskab med et romantisk touch. Her bliver der sørget godt for dig, og det er som oftest af ejeren selv, Marco. Stedet er som skabt til afslapning i rolige omgivelser. I den tilhørende have på ca. 10.000 m² er der en udendørs pool, hvorfra du har udsigt over det smukke landskab. Her er også fælles grillplads. En bar har åbent i højsæsonen ca. 15/6-15/9. Vinsmagning kan arrangeres på forespørgsel Hvis den ikke indgår), og du kan altid købe gårdens vin med hjem.

Dagsprogram

I løbet af denne temarejse skal du blandt andet lære at tilberede en helt klassisk ragu, bolognese. Der bliver også masser af tid til at nyde det toscanske landskab og hotellets skønne pool.

Dag 1;
Du ankommer en lørdag og kan checke ind efter kl. 14:00. Slap af og nyd, at din ferie netop er begyndt.

Dag 2;
Du kan begynde at finde dig tilrette og at lære stedet og området at kende i ro og mag. Denne dag har du nemlig tid til at tage på udflugt eller bare slappe af i en af de liggestole, der er placeret rundt om poolen. I dag indgår en rigtig "italiensk" frokost.

Dag 3;
I dag skal du lære at lave mad under ledelse af køkkenchefen Stefania. Her lærer du bl.a. hvordan du fremstiller typiske retter fra Bologna, som hjemmelavet pasta med ragu og tortellini. Aperitif og frokost, som inkluderer både antipasto, forret, hovedret, dessert og vinsmagning afslutter kurset.

Dag 4;
Endnu en dag med fokus på mad, og nu er det pizzaen, som er i centrum. Ud over at du kommer til at lære alle hemmelighederne ved at lave italiensk pizza, som bages i stenovn, får du selvfølgelig også mulighed for at lære at lave den elskede dessert, Tiramisu. Aperitif, frokost og vinsmagning er, hvad du kan forvente af dagen.

Dag 5-7;
Du starter dagen med et 2½ times kursus i italiensk. Frokosten er på egen hånd, og om eftermiddagen fortsætter kurset endnu 2½ timer. Du afslutter de lærerige dage med en middag på gourmetrestaurant.

Dag 8;
I dag checker du ud og kan enten rejse hjem eller fortsætte din rejse.

Priser og afrejseinformation

Dette hyggelige kursus afholdes fra lørdag til lørdag, hvilket betyder, at du skal søge på ankomstdag lørdag og 7 nætter for at få en pris og tilgængelighed. Kurset holdes i perioden 25/5-1/6, 24/8-31/8, 28/9-8/10 og 26/10-2/11.

Priserne inkluderer_
- 7 overnatninger i lejlighed
- 2 madlavningskurser med frokost samt vinsmagning
- Kogebog
- 1 frokost
- 3 gourmetmiddage på en traditionel restaurant
- 15 timers kursus i italiensk

Priserne inkluderer ikke:
- Transport til og fra Italien og til hotellet
- Transport i området (egen bil el. lejebil)
- Øvrige måltider og drikkevarer
- Lokale skatter
- Andet, som ikke er nævnt under inkluderet

Du bor i hyggelige lejligheder

Den lejlighed, du tildeles, afhænger af, hvor mange I er. Det kan være en studiolejlighed eller en lejlighed med separat soveværelse. Lejlighederne på Borgo Pianello er både smukt og komfortabelt indrettet, en del med synlige stenvægge og hvælvet loft. De har alle åben pejs, satellit-TV, Wi-Fi, DVD og CD-afspiller, tekøkken med bl.a. to kogeplader, kaffe- og tefaciliteter, køleskab, brødrister, grill og ovn. De har alle eget badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer samt toiletartikler.

Lejlighederne har eget udeområde, enten med direkte forbindelse til eller i haven. Fra tid til anden afholdes der bryllup og andre fester på Borgo Pianello pga. det fine område.

 
 
search map