Feriebolig i Lido di Savio i Emilia-Romagna

Residence Moderno

 
Residence Moderno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Moderno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lido di Savio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Moderno i Lido di Savio nær Milano Marittima ligger i første række ned til vandet og stranden, og nyder fuld havudsigt.

Med pool og lige ud til stranden

Det er et dejligt turistklasse-lejlighedskompleks med pool, reception, elevator og privat parkering – efter først-til-mølle-princippet ! Her er direkte udsigt til stranden og havet, da det ligger lige ned til sand og liggestole. Stedet henvender sig især til familier, og bare 6 km væk ligger den store tivolipark Mirabilandia. Det er et must at planlægge en udflugt til kunstbyen Ravenna med dens Unesco-beskyttede mosaikker, ligesom det skønne naturreservat ved Ferrara og Po Deltaet også er en familieoplevelse, man husker i lang tid efter sommerferien er slut.

Læs mere om Residence Moderno

Lejligheder med balkon eller terrasse

Alle lejligheder har balkon med stole og bord, og lejlighederne er udstyret med tv og aircondition, mens køkkenerne har ovn og køleskab. Lejlighederne ligger som sagt helt ud til stranden og nogle af dem er privatejede og beboes af de lokale, mens andre udlejes til feriegæster.

Lejlighederne på Residence Moderno

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med terrasse)

Lejligheden ligger i stueetagen og består af opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med to elplader og ovn, samt lille køleskab. Soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser og stor møbleret terrasse (ca. 12 m²) ved poolen. Der er ikke havudsigt fra lejligheden eller terrassen.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (1. sal med smal balkon og havudsigt)

Lejligheden ligger på første sal og består af opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med to elplader og ovn, samt lille køleskab. Soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser og smal, men lang balkon (ca. 10 m²) med bord og stole samt havudsigt.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (med bred balkon og havudsigt)

Lejlighederne ligger enten på 2., 3. eller 4. sal. De består alle af opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med to elplader og ovn, samt lille køleskab. Soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt bred møbleret balkon (ca. 8 m²) med havudsigt.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (med 2 balkoner og havudsigt)

Lejlighederne ligger enten på 2. eller 3. sal. De består alle af opholdsrum med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med to elplader og ovn, samt lille køleskab. Soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser. De råder over to brede balkoner (ca. 8 m²) af hvilke den ene er møbleret med bord og stole. Begge har havudsigt, da de er placeret på bygningens hjørner.

Skjul teksten
 
 

Populært i Emilia-Romagna

search map