Feriebolig i Lido di Savio i Emilia-Romagna

Residence Amalfi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Hotel Amalfi ligger perfekt lige ud til Adriaterhavet i badebyen Lido di Savio. Når du har nydt solen og dine børn har plasket i havet og leget i poolen en hel dagen, kan I tilbringe resten af tiden i byen, hvor de mange forretninger, restauranter, barer og caféer trækker.

Et væld af udfoldelsesmuligheder

Du finder også gode muligheder for at få nogle kulturelle oplevelser med hjem da kulturbyen Ravenna med sine verdenskendte mosaikker og mange historiske bygningsværker ligger ganske tæt på. Skulle børnene eller andre barnlige sjæle kræve mere underholdning end der er at finde i Lido di Savio ligger et af de mest kendte vandlande i Norditalien ganske tæt på. Vil man benytte ferien til at dyrke windsurfing, vandski, eller andre former for vandsport, er der rig lejlighed til at leje det nødvendige udstyr i Lido di Savio.

Læs mere om Residence Amalfi

Nyd udsigten fra balkonen

Alle lejlighederne er enkelt, lyst og funktionelt indrettet med balkon og er udstyret med telefon, to TV’er med satellitkanaler samt værdiboks. På stedet findes reception, TV-stue, bar, elevator samt en gratis parkeringsplads pr. lejlighed. Desuden stilles cykler til rådighed så længe de findes ledige. Residence Hotel Amalfi har privat strand med parasoller og solsenge, men der findes også offentlige strande i nærheden.

Læs om lejlighederne på Residence Amalfi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map