Feriebolig i Lido di Savio i Emilia-Romagna

Residence Amalfi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Hotel Amalfi ligger perfekt lige ud til Adriaterhavet i badebyen Lido di Savio. Når du har nydt solen og dine børn har plasket i havet og leget i poolen en hel dagen, kan I tilbringe resten af tiden i byen, hvor de mange forretninger, restauranter, barer og caféer trækker.

Et væld af udfoldelsesmuligheder

Du finder også gode muligheder for at få nogle kulturelle oplevelser med hjem da kulturbyen Ravenna med sine verdenskendte mosaikker og mange historiske bygningsværker ligger ganske tæt på. Skulle børnene eller andre barnlige sjæle kræve mere underholdning end der er at finde i Lido di Savio ligger et af de mest kendte vandlande i Norditalien ganske tæt på. Vil man benytte ferien til at dyrke windsurfing, vandski, eller andre former for vandsport, er der rig lejlighed til at leje det nødvendige udstyr i Lido di Savio.

Læs mere om Residence Amalfi

Nyd udsigten fra balkonen

Alle lejlighederne er enkelt, lyst og funktionelt indrettet med balkon og er udstyret med telefon, to TV’er med satellitkanaler samt værdiboks. På stedet findes reception, TV-stue, bar, elevator samt en gratis parkeringsplads pr. lejlighed. Desuden stilles cykler til rådighed så længe de findes ledige. Residence Hotel Amalfi har privat strand med parasoller og solsenge, men der findes også offentlige strande i nærheden.

Læs om lejlighederne på Residence Amalfi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Amalfi

Læs personlige anmeldelser af Residence Amalfi som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Amalfi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Residence Amalfi

Godt

Virkeligt hyggeligt hotel, enkelt indrettet men meget behagelige værelse og vidunderligt og hjælpsomt personale.

Læs mere

Lækkert feriested

Virkelig vellykket ferie på lækkert hotel beliggende direkte på lækker sandstrand. Hotellet er meget rent og lækkert, personalet er utrolig imødekommende og ivrige for, at vores ferie er vellykket. Værelserne er rene og lækre - ret nye / nyistandsat og udstyret på et højere niveau end, vi havde forventet i Italien.
Til værelset hører strandstole og parasol/-ler, og også på stranden er servicen virkelig god.
Poolen er det "minivandland", man kan se på billederne, hvor der er 3 rutchebaner og et lille areal til at svømme i. Det er gratis, men det er ikke et sted, man ligger. Det før man ved den lækre strand, hvor der et lavt vand et godt stykke ud (der er sat høfter op 100 meter fra stranden, så der ikke er de stor bølger).

Læs mere

Skøn badeferie - dejligt autentisk italiensk badeby

Familie på fire, indbefattet to voksne, to teenagere og hund har nydt en uges ophold på Residence Amalfi, Lido Di Savio.

Hotellet ok italiensk standard, venligt, smilende og altid hjælpsomt personale.

Man kan fint tilberede lidt aftensmad i lejlighedens køkken. Det er dog lidt sparsomt indrettet med udstyr ift. dansk standard. Fx.ingen kaffemaskine eller opvaskemaskine. Der er gasblus på komfur men elektrisk ovn.

I købet via In-Italia, medfølger to liggestole på fast plads på stranden foran hotellet. Et strandområde der er privatejet, samt fri adgang til vandrutchebane anlægget. Vi valgte at tilkøbe to ekstra liggestole (10 euro pr. dag. pr. stol) så vi alle fire kunne nyde vejr og vand på afslappende måde. Strandservicen var glimrende - søde rare og hjælpsomme mennesker. Der kan købes snacks som panini, pizza stykker, pommesfrites, kaffe, øl mm.
ALT er på italiensk - man mærker man er på et sommersted hvor italienerne selv nyder at holde ferie.

Selve byen er fuld af liv på den hyggelige måde. Særligt om aftenen, når temperaturen er dalet, kommer folk på gaden. Slentrer op og ned af hovedgaden, som er lukket af for biler om aftenen.

Der ligger to gode supermarkeder indenfor 3-4 minutters gåafstand fra Residence Amalfi. Den ene med overvejende grønt og frugt, særdeles frisk og lækkert!

Der er masser af hyggelige caféer, barer - der sælger is, kaffe og skønne drinks - alt kun få meter fra hotellet!

Vi købte flere gange frisklavet pasta, skinke, oliven mm i nærliggende slagteri - så har man vupti en fantastisk aftensmad uden de helt store anstrengelser i køkken.

Der er flere gode spisesteder - særligt nød vi strand restauranterne med skøn udsigt til havet, hvor vi snildt kunne spise og drikke for under 500 kr. hele familien!!!


Stor anbefaling herfra - man får virkeligt meget for pengene her.

Læs mere

En rigtig god oplevelse

Vi har været på ferie en uge på Hotel Amalfi og har været særdeles tilfreds, Vi havde en lejlighed til 5 personer og der er pænt og rent over alt flot flot og personale og værten var utrolig venlige og hjælpsomme hvis man havde spørgsmål,
Hvis man ønsker at bo tæt ved vandet er dette det helt rigtige sted der er Max 75 meter til vandet og det er rigtigt dejligt,
Købmand og spisesteder ligger kun ganske kort afstand ca 100 meter
Vi har lagt nogle billeder ind fra ferien og kommer vi næste år bestiller vi lejligheden på taget som vi fik lov til at komme op og se og tog nogle billeder derfra
Vi har været i Italien på ferie i mere end 15 år på Camping - Mobil Home og nu også Hotel Amalfi som vi til en hver tid tør anbefale andre
Mvh Fam Nielsen fra Højer

Læs mere

God beliggenhed for sol & badning

Meget hjælpsomt og personligt personale.
Rent og ryddeligt, praktisk lejlighed.
Tæt på butikker, restauranter osv

Læs mere

Super dejligt sted

Lækker lejlighed der indeholder de ting man har behov for. Placeringen lige op at stranden og poolen er super og giver samtidig en lækker udsigt over hele stranden.

Alt i alt et rigtig dejligt sted med god service fra personalets side.

Læs mere
 
search map