Hotel i Lido di Classe i Emilia-Romagna

Hotel King Marte

 
Hotel King Marte er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel King Marte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Emilia-Romagna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel King Marte er moderne (3* Superior) og centralt beliggende med blot 50 m til stranden - hotellet og stranden er kun adskilt af en af områdets karakteristiske pinjeskove. Med den lyse og moderne indretning, sandstrand i baghaven og en skøn swimmingpool behøver man egentlig ikke mere.

Indenfor træder man først ind i en stor lys hall med reception, loungeområde og bar. Ud over swimmingpoolen med solvogne har hvert værelse også en parasol og to liggestole til sin rådighed på den private strand. På stranden er der desuden beach volley, legeredskaber til børnene, vandcykler og strandtennis. Der er gratis parkering på stedet, så længe der er ledige pladser (kan ikke forudbestilles).

Læs mere om Hotel King Marte

Restaurant
Der er restaurant på hotellet, som ligger på 1. sal med store vinduespartier ud mod pinjeskoven. Køkkenet har et bredt udvalg af både italienske og internationale retter for hele familien.

Børnevenligt
Hotellet er børne- og familievenligt: fx er der et lokale kun for mødre, hvor de kan amme, varme flasker, skifte, pusle og hvad man ellers kunne have behov for med et lille barn under armen. På hotellet er der desuden masser af livlig underholdning for børn (i perioden ca. 1/6 til 11/9).

Værelse med balkon
- De 89 værelser har alle en lille balkon. Værelserne er udstyret med lille køleskab, aircondition, sat-tv, telefon, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Værelserne på 3., 4. og 5. sal har alle havudsigt, mens resten har udsigt til enten poolen, vejen eller pinjeskoven (her er naturligvis elevator). Enkelte værelser har plads til 1 eller 2 ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map