Feriebolig i Lido degli Estensi i Emilia-Romagna

Residence Cleo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Cleo ligger fredeligt lige ved den lille havn i Lido degli Estensi. Der er ca. 800 meter til den skønne strand og ca. 400 meter til byens hyggelige og familievenlige shoppinggade Viale Carducci, som kan betragtes som byens centrum. Med andre ord det perfekte sted til dig, som vil bo godt og tæt på alt det du behøver til en hyggelig sol- og badeferie.

Du har rig mulighed for at slikke sol

På Residence Cleo, som blev færdigbygget i 2009, er er reception, have med pool og indbygget børnebassin som er omgivet af en stor solterrasse med parasoller og liggestole. På ejendommen findes der desuden fitnessrum, som du har adgang til uden ekstra omkostninger. Derudover er der sauna samt tyrkisk bad, som kan benyttes mod et tillæg, som betales på stedet.

Lokker stranden, kan du bestille plads til en rabatteret pris. Forhør dig i receptionen, så hjælper de gerne med alt det praktiske.

Det skal bemærkes at der er en afvandingspumpe på stedet, som benyttes forår og efterår, hvis vejret skulle vise sig at være for gavmild med vand. Det er yderst sjældent, at den kommer i brug i sommersæsonen.

Læs mere om Residence Cleo

Fine og komfortable lejligheder


Der er 37 lejligheder, nogle kan rumme op til 6 personer. De er lyse og pænt indrettet med wifi, aircondition, TV med satellitkanaler (tyske, engelske, hollandske og franske), værdiboks og et veludstyret køkken med opvaskemaskine, vaskemaskine samt mikrobølgeovn. Hver lejlighed har desuden egen parkeringsplads og overdækket terrasse/balkon med bord og stole. Lejlighederne er placeret på begge sider af bygningen, den ene med udsigt over havnen og den anden med udsigt over poolen.

Lejlighederne på Residence Cleo

Lejlighed

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne (med opvaskemaskine, vaskemaskine, mikrobølgeovn samt stort køleskab på 240 lt) og enkeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med tre enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser og terrasse med bord og stole samt lille pejs til at grille.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map