Feriebolig i Lido degli Estensi i Emilia-Romagna

Residence Cleo

 
Residence Cleo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Cleo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lido degli Estensi og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Cleo ligger fredeligt lige ved den lille havn i Lido degli Estensi. Der er ca. 800 meter til den skønne strand og ca. 400 meter til byens hyggelige og familievenlige shoppinggade Viale Carducci, som kan betragtes som byens centrum. Med andre ord det perfekte sted til dig, som vil bo godt og tæt på alt det du behøver til en hyggelig sol- og badeferie.

Du har rig mulighed for at slikke sol

På Residence Cleo, som blev færdigbygget i 2009, er er reception, have med pool og indbygget børnebassin som er omgivet af en stor solterrasse med parasoller og liggestole. På ejendommen findes der desuden fitnessrum, som du har adgang til uden ekstra omkostninger. Derudover er der sauna samt tyrkisk bad, som kan benyttes mod et tillæg, som betales på stedet.

Lokker stranden, kan du bestille plads til en rabatteret pris. Forhør dig i receptionen, så hjælper de gerne med alt det praktiske.

Det skal bemærkes at der er en afvandingspumpe på stedet, som benyttes forår og efterår, hvis vejret skulle vise sig at være for gavmild med vand. Det er yderst sjældent, at den kommer i brug i sommersæsonen.

Læs mere om Residence Cleo

Fine og komfortable lejligheder


Der er 37 lejligheder, nogle kan rumme op til 6 personer. De er lyse og pænt indrettet med wifi, aircondition, TV med satellitkanaler (tyske, engelske, hollandske og franske), værdiboks og et veludstyret køkken med opvaskemaskine, vaskemaskine samt mikrobølgeovn. Hver lejlighed har desuden egen parkeringsplads og overdækket terrasse/balkon med bord og stole. Lejlighederne er placeret på begge sider af bygningen, den ene med udsigt over havnen og den anden med udsigt over poolen.

Lejlighederne på Residence Cleo

Lejlighed

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne (med opvaskemaskine, vaskemaskine, mikrobølgeovn samt stort køleskab på 240 lt) og enkeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med tre enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser og terrasse med bord og stole samt lille pejs til at grille.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Cleo

Læs personlige anmeldelser af Residence Cleo som ligger ved Adriaterhavet. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Cleo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Residence Cleo

God ferie

Meget lækker lejlighed. Hvis man skal sætte en finger på noget var der for lidt servise for at opvaskemaskinen kan fyldes.

Læs mere

Rigtig fin lejlighed!!

Et rigtig fint og roligt kompleks hvor man kan være i fred. Søger man lidt aktivitet er der et udemærket butikstorv i gåafstand

Læs mere

Enkelt og dejligt sted med godt pool-område

Lejligheden var ren og frisk, eneste ulempe var sengene, som var meget hårde. Desuden manglede sengehesten i den øverste køjeseng, så vores søn faldt ned på stengulvet og slog sig ret hårdt. Heldigvis gik alt godt.

Badeværelse og køkken var tjekket, med et stort, godt køleskab, opvaske- og vaskemaskine.

Personalet i receptionen var meget venligt, men deres engelsk var temmelig dårligt, så det var lidt svært at kommunikere, da vi desværre ikke taler italiensk.

Poolen og området omkring den var fin og tilpasset børn med vandlegetøj, springmåtte og basketkurv.

Vi var kun på stranden en dag, hvor der var meget få mennesker, superfint Lavvandet.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Cleo

Godt hotel

Læs mere

Familien Jacobsen

Et dejligt hyggeligt sted hvor rengøring og service er i top. Dejlig lejlighed med god plads og det nødvendige inventar.

Læs mere

Dejligt sted

Residence Cleo var rent og pænt. Der var godt med skabsplads, og det var dejligt med opvaskemaskine, vaskemaskine og mikroovn. Der var en fin stor terrasse og tørrestativ. Alt hvad man har brug for.

Læs mere
 
search map