Anmeldelser af Appartamenti Belvedere

 
Appartamenti Belvedere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Belvedere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Emilia-Romagna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamenti Belvedere

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Belvedere som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Belvedere. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Joan fra Nørager boede på Appartamenti Belvedere i Lido Adriano fra d. 25. juli til d. 1. august 2009.

Vi har været i mange lejligheder rundt omkring i syd Europa, og vi synes bestemt at lejlighederne i Lido Adriano er rigtig gode (vi har været der to gange). Lejlighederne er efter Italiensk standard og derfor anderledes end vi nok vil forvente af en feriebolig i Danmark. Vi fik en ren og pæn lejlighed, og der var ikke noget at sætte en finger på. Vi synes det ligger perfekt, få meter til stranden og en god pool - og så er der kun 5 mins. gå-tur til hovedgaden med alle butikkerne. Masser af spisesteder lige i nærheden. Mirabilandia ligger kun 15 km. derfra - og så er det absolut værd at køre (ca. 100 km) en tur til San Marino, den lille toldfri stat ved Rimini. Vi vil anbefalde at man tager svævebanen det sidste stykke op, det er en oplevelse i sig selv.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Tom og Majbritt fra Ballerup boede ikke længe sammen med deres børn på Appartamenti Belvedere i Lido Adriano fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

DET gik ikke godt vi var der i 2 timer så kørte vi hjem igen, det var det værste slum af en by og jeg vil ikke anbefale jer eller stedet til nogen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2004
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Peter fra Korsør var på ferie sammen med familie fra . 19. til d. 27. juli 2000. De boede på Appartamenti Belvedere og meddelte efter ankomsten:

Byen og området er meget som man må forvente Lidoen, dog må man bemærke at lidoen har haft sin storhedsperiode og nu er lidt i forfald.
Til gengaeld kommer en del Italierne her, så på trods af betonen føler man den italienske livsstil nærværende.
Belvedere lejligheder har en god beliggenhed tæt ved stranden og nært et lille forlystelsescenter for mindre børn. Lejlighederne er slidte og man skal ikke forvente noget luksus, men hvis vejret er godt er man jo ikke i lejligheden.
Lido di Adriano ligger godt for udflugter til Firenze, Venedig, Modena og Bologna. Husk at Ferrari fabrikkerne ikke ligger i Modena men i Maranello.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2000
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Per og familie fra Herlev hold ferie på Appartamenti Belvedere fra d. 15. til d. 29. juli 2000. Han skrev om oplevelsen:

Vi har været i Lido Adriano/Ravenna i 14 dage. Som helhed har opholdet svaret til vores forventninger og vi har haft en dejlig ferie med børnene på 3 og 6 år. Byen er en by der typisk lever af turister, men måske ikke i helt så voldsom grad som feks. Lido di Jesolo. F/ingen hoteller, og mange lejlighedskomplekser. Gratis-stranden er ret beskidt, med mange cigaretpakninger, sololiedser, tomme vandflasker (plastik!!) og andre efterladenskaber, men vandet er herligt om end noget uklart når det blæser. Betalings-stranden bliver renset hver aften. Sandstrand over det hele. Generelt har området og byen levet helt op til vores forventninger og kan anbefales til børnefamilier på afslapningsferie.
Belvedere lejlighederne er ganske udmærkede lejligheder med fin plads (3 vr.). Rengøringen efter de foregende kunne havet været bedre (var der overhovedet gjort rent????!!). Det er relativt nemt at få fat på fyren der passer stedet, han taler udmrket engelsk, og han er altid villig til at tage hånd om små problemer med det samme, feks. ryger sikringen hvis man bruger både vandvarmer og ovn samtidig, løber tør for gas, el-pærer springer mv. Poolen giver indtryk af at være velplejet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2000
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Søren, hans kone og deres døtre fra København tilbragte en uge på Appartamenti Belvedere fra d. 15. til d. 22. juli 2000, inden de kørte videre til Bubbio, i Barbera og Barolo område. De skrev efter hjemkomsten:

Så er det på sin plads at få takket jer for jeres del i vores kanonferie i Italien.
Som I sikkert hørte, havde vi lidt problemer den første dag med at komme ind i lejligheden. Det skyldtes en række forsinkelser undervejs, primært med
leje af bil, som gjorde at vi ankom meget sent i Lido Adriano. Men, historien endte lykkeligt med en vaskeægte oplevelse af Italiensk hjælpsomhed, så vi fik sovet godt den nat alligevel - og fik trods alt en god start på ferien. Tak til Filippo for tålmodighed med opkald midt om natten. Alt skal prøves med 2 sovende børn i en bil og ingen nøgle. 
Opholdet i Lido var sjovt og afslappet som forventet med sol og sommer og leg og vand. Ok faciliteter og område - helt efter beskrivelsen."
(Så kørte de videre til Bubbio)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2000
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Susanne, Michael og deres børn fra Hinnerup tilbragte få dage på Appartamenti Belvedere fra d. 12. til d. 15. juli 2000, inden en længere ophold i Bibione. De meddelte efter opholdet:

Vi var i Lido Adrianno på et kort visit idet vi BARE skulle ned til varmen så hurtigt som muligt og havde for længe siden lejet en lejlighed i Bibione. Derfor var det lækkert at kunne finde en ferielejlighed på internettet og Jeres hjemmeside er OK. Vi ankom til ferielejligheden den 12. juli og boede der til den 15. juli.
Når I nu spørger, så synes vi, at lejligheden var beskidt og ikke særlig velholdt. Vi føler helt klart at standard/kvalitet ikke gør lejligheden til et udlejningsemne.......! Dette skal tilføjes i sammenligning med efterfølgende ferielejlighed/ophold. Selve området har en dejlig børnevenlig strand, men bærer præg af at være et uddøende turistmål med mange tomme forretninger og ikke meget liv.
Vi synes at Italien er et dejligt land og Adriaterhavskysten kan klart anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2000
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map