Feriebolig i Gatteo Mare i Emilia-Romagna

Villa Mia

 
Villa Mia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Mia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gatteo Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Mia ligger ca. 200 meter fra stranden i nærheden af gågaden i Gatteo Mare og tæt på Villamarina i Cesenaticos sydlige del.

Rummelige lejligheder og adgang til pool

Ved Villa Mia er der have og en nyttig parkeringsplads. Her er ingen pool, men du kan eventuelt benytte dig af den, der findes ved Residenza Sport, ca. 200 meter herfra. Lejlighederne er ellers rummelige og pænt indrettede og råder over aircondition, der kan benyttes mod betaling, samt fælles vaskerum med møntvask. Der stilles frit nogle cykler til rådighed efter princippet først til mølle.

Læs mere om Villa Mia

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser:
- Lejlighederne består af alrum med køkkenhjørne og soveområde med dobbeltsovesofa eller dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser:
- Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser:
- Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge eller køjeseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map