Feriebolig i Gatteo Mare i Emilia-Romagna

Villa Mia

 
Villa Mia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Mia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Gatteo Mare og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Mia ligger ca. 200 meter fra stranden i nærheden af gågaden i Gatteo Mare og tæt på Villamarina i Cesenaticos sydlige del.

Rummelige lejligheder og adgang til pool

Ved Villa Mia er der have og en nyttig parkeringsplads. Her er ingen pool, men du kan eventuelt benytte dig af den, der findes ved Residenza Sport, ca. 200 meter herfra. Lejlighederne er ellers rummelige og pænt indrettede og råder over aircondition, der kan benyttes mod betaling, samt fælles vaskerum med møntvask. Der stilles frit nogle cykler til rådighed efter princippet først til mølle.

Læs mere om Villa Mia

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser:
- Lejlighederne består af alrum med køkkenhjørne og soveområde med dobbeltsovesofa eller dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser.
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser:
- Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser:
- Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge eller køjeseng samt badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Mia

Læs personlige anmeldelser af Villa Mia som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Mia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedre end lovet!

Da vi kom til Hotel Sport blev vi godt modtaget af værten, og formaliteterne var hurtigt klaret. Vi blev budt på en drink, inden vi gik hen til Villa Mia. Værten viste os rundt i lejligheden og fortalte, det var den bedste i huset. Især skal altanen fremhæves. Den gik rundt om lejligheden, så vi kunne flytte til sol eller skygge efter behov.
Et lille minus set med danske øjne var den manglende kaffemaskine, men vi løste problemet.
Et stort plus var gratis håndklæder ved poolen på Hotel Sport, der kun lå ca 200 meter væk.
Vi kan kun anbefale Villa Mia, der efter vores mening burde have mere end 2,5 stjerner.

Læs mere
 
search map