Ferieboliger og hoteller i Gatteo Mare

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med sin beliggenhed nord for den kendte badeby Rimini og lige syd for Cesenatico ved man næsten allerede, hvad man skal forvente at finde i denne badeby: Nemlig farvestrålende, servicerede lidoer på den børnevenlig sandstrand, der grænser op til byen. En by, der er blomstret op omkring vores behov for at sole os i sommeren, og som tilbyder alt det, man ønsker sig under en hengiven badeferie. 

Kort over Gatteo Mare

Klik på kortet nedenfor for at få et overblik over byen og området, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde her.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Her finder man sol, strand og sommerstemning fra maj til september. Byen er således rig på liv og underholdning for store som små, for den aktive som den dasende. Men byen rummer også sin del arikitektonisk historie og kultur, handelsliv og spisesteder.

Byen ligger, hvor floden Rubicone møder havet i den kulturelle region Emilia-Romagna, og byder i baglandet på store kulturbyer, og i nærområdet på gode cykelruter i naturrige rammer.

Markedsdage

I Gatteo finder man hver torsdag mellem kl. 07-13 gademarked, der forhandler fødevarer og tekstiler mm. Det samme marked flytter til Gatteo Mare hver mandag i samme tidsrum. Her finder man dog også et bredt udvalg af køkkenredskaber samt tingeltangel af forskellig kvalitet og oprindelse. Desuden har byen et aftenmarked, der holder til i Gatteo Mare hver tirsdag og fredag aften fra maj - september mellem kl. 17.30 - 24. Her sælges tekstiler og accessories. Dette aftenmarked finder man i Giardini Don Guanella.

Læs mere om Gatteo Mare

Hvordan vil du bo?

In-Italia Rejser kan tilbyde dig et udvalg på flere hundrede ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer en bred vifte af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Emilia-Romagna. 

Søgemaskinen ovenfor er et godt sted at starte, hvis du vil have et hurtigt overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Gatteo Mare. Hvis du allerede har en ide om, hvilken type bolig du søger, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen til at finde bestemte boligetyper eller faciliteter. 
 
Skal du på ferie med familien, kan du for eksempel vælge kun at få vist ferieboliger i Gatteo Mare med pool. Ligeledes kan du indsnævre søgeresultatet til hoteller og ferielejligheder, der ligger nær stranden.

Har du spørgsmål om de enkelte boliger eller brug for hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe. Vores rejsekonsulenter sidder klar med flere gode råd og tips til din ferie i Italien.

Lufthavne og transport

Emilia-Romagna har flere internationale lufthavne. Skal du holde ferie i Gatteo Mare, ligger Rimini Lufthavn nærmest. Kan du ikke finde en god forbindelse fra Danmark hertil, er lufthavne som Bologna Lufthavn også inden for fornuftig rækkevidde. 

Da udvalget af ruter til de forskellige lufthavne varierer fra år til år, bør du selv tjekke aktuel information om ruter og priser i søgemaskinen her på In-italia Rejser. Det er den nememste måde at finde de flyafgange, der passer bedst til din ferie.

Der kører tog langs kysten, som stopper i Gatteo Mare og giver dig god forbindelse til blandt andet Bologna, Rimini og Ravenna. Dertil kommer diverse busforbindelser og ikke mindst A14 motorvejen, som gør det nemt at komme til og fra byen i bil. 

Udflugter

Trænger familien til lidt afveksling fra strandlivet, findes der flere forlystelsesparker i området. Mirabilandia lidt uden for Ravenna byder for eksempel på masser af sjov underholdning for hele familien, mens der er masser af farverige fiskarter at blive forundret over i Parco Le Navi - det store akvarium ved Cattolica.  

Vil du gerne præsentere børnene for den mere "ægte" side af Italien, er der også mange gode udflugtsmål inden for rækkevidde. Inde i Ravenna venter for eksempel talrige flotte kulturseværdigheder ligesom middelalderbyen Urbino regnes for en af regionens smukkeste.

Lokale links

Byens egen hjemmeside (italiensk) 

Skjul teksten
 
 
search map