Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

-

Mere information til en rejse til Forli

Forli ligger i den sydøstlige del af regionen Emilia-Romagna i den nordøstlige del af Italien. Byen er hovedstad i provinsen Forli-Cesena i den antikke region Romagna, der i dag udgør den sydøstlige del af regionen Emilia-Romagna. Med omkring 125.000 indbyggere er Forli den ottende-største by i regionen.

Byen er nok mest kendt for sin lufthavn, men den er også et vigtigt norditaliensk centrum for produktion af landbrugsvarer og producerer nogle af Norditaliens bedste råvarer. De mange gode råvarer bidrager til en fremragende gastronomi, som du kan nyde på én af byens mange gode caféer og restauranter.

Blandt byens største seværdigheder er den 128 meter lange og 87 meter brede plads, Piazza Aurelio Saffi, der rummer nogle af de historisk mest unikke bygninger i byen. På den sydlige del af pladsen finder du blandt andet L"abbazia di San Mercuriale, der er byens religiøse centrum. Kirken, der stammer fra 1180, er blevet mest berømt for dens 75 meter høje kirketårn, der er ét af de højeste kirketårne i Italien. Pladsen rummer også en række historiske paladser, herunder Palazzo Paulucci de Calboli,  Palazzo delle Poste, Palazzo Comunale og Palazzo Albertini.

Af andre seværdigheder kan nævnes middelalder-fæstningen Rocca di Ravaldino, der stammer fra midten af det trettende århundrede, men er blevet ombygget ad flere omgange i det fjortende og det femtende århundrede. I dag udgør dele af fæstningen en udstillingsplads, mens andre dele af den tilhører byens fængsel.

Byen er også et godt udgangspunkt for dagsudflugter til skønne vinmarker, mægtige bjerge og fremragende strande, der alle ligger i en behagelig køreafstand fra byen, samt til interessante kulturbyer, såsom Rimini, Ravenna, San Marino og Imola. Og så byder området også på flere golfbaner for de golf-interesserede. 

>> Få mere information om en ferie i Forli her

 
search map