Forlì, Emilia-Romagna Forli Lufthavn

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Forli Lufthavn - officelt Aeroporto di Forli (lufthavnskode FRL) - ligger i Emilia-Romagna regionen i det nordlige Italien, hvor den trods sin beskedne størrelse spiller en vigtig rolle for mange ferierejsende. Lufthavnen har nemlig en god beliggenhed i forhold til mange af regionens mest interessante byer som for eksempel regionshovedstaden Bologna, Parma og Rimini.

20. november 2016 - Bemærk at vi er ved at opdatere alle sider med informationer om lufthavne hvorfor der mangler div. informationer i nedenstående tekst. 

Flyselskaber

 

Flyruter

 

Lokal transport

Lufthavnen der lokalt kaldes Aeroporto di Forli – ‘Luigi Ridolfi’, ligger blot 5 kilometer fra centrum af Forli. Der er busforbindelse ind til byens station, ligesom du finder taxier uden for ankomsthallen. I højsæsonen er der ofte også busforbindelser til regionens populære rejsemål.

Biludlejning

Vil du nemt videre til din feriebolig i Emilia-Romagna regionen, er billeje ofte at foretrække. Så skal du ikke bekymre dig om offentlige forbindelser, og du har friheden til at følge pludselige indskydelser på din vej. Du finder adskillige biludlejningsselskaber i Forli Lufthavn. Særligt i højsæsonen er det en god ide at booke din lejebil hjemmefra, så du er sikker på at få den bedste pris og en bil, som passer til dine behov.

>> Skal du leje bil i Forli lufthavn, så læs mere her

Faciliteter i lufthavnen

I forhold til sin størrelse har Forli Lufthavn et fint lille udvalg af butikker og spisesteder. Du finder derudover også hæveautomater og informationsskranker i terminalen.

Afrejser og ankomster

Adresse

Aeroporto di Forli 
Via Seganti 103 
47100 Forli, Emilia-Romagna 
Italien 

Lufthavnskode FRL 

Du kan se aktuelle flyafgange og læse mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Se lufthavnens beliggenhed på kort

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
search map