Agriturismo i Forlì i Emilia-Romagna

Borgo Condé - Wine Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I sammenligning med Toscana er Emilia Romagna ikke noget særlig kendt vinområde på det danske marked. På trods af det fremstilles der fremragende vine, og naturen er mindst lige så smuk som i den noget mere kendte naboregion.

En drøm blev til virkelighed

I vinmarkerne omkring byen Predappio, der i århundreder har været kendt som et sandt paradis for druen Sangiovese, ligger en helt særlig lille ”landsby” som hedder Borgo Condé. Omkring årtusindskiftet fik den passionerede vinkender Francesco Condello den idé at omdanne en gammel landsby til et kombineret hotel, restaurant og vingård med fokus på lokale traditioner og produkter, og man må sige, at det er lykkedes ud over al forventning. I dag producerer de 110 ha vinmarker ca. 350.000 flasker vin om året, hovedsalig Sangiovese, som har helt særligt gode betingelser i dette område på grund af klimaet og geologien.

Foruden vinproduktionen blev landsbyens forskellige bygninger omdannet til hotel med 38 værelser og suiter, 3 restauranter samt spa og wellness. Borgo Condé Wine Resort som åbnede i 2014 består af selve ”landsbyen” samt 3 villaer der ligger spredt rundt omkring i vinmarkerne, og som rummer en del af stedets værelser og suiter. Der er stor fokus på miljøet, og Borgo Condé har modtaget flere priser i den forbindelse. På grund af beliggenheden midt i det kuperede terræn er det vigtigt at være godt gående, hvis du vælger at holde din ferie på Borgo Condé.

Læs mere om Borgo Condé - Wine Resort

Der er gode udflugtsmuligheder

Hvis du bliver ”træt” af at vandre rundt i vinmarkerne eller ligge ved poolen (både inden- og udendørs), er der mange gode udflugtsmuligheder i næromårdet. Bl.a. kan vi nævne 3 golfbaner samt byerne Bologna, San Marino, Ravenna og Rimini ved havet. Hvis du holder af heste er ridning også en mulighed, og så kan du naturligvis besøge vinkældrene og smage på de herlige vine, hvis ikke lige de er i gang med vinhøsten.

Spis godt og vælg mellem hele 3 restauranter

Som nævnt er der hele tre restauranter på Borgo Condé Wine Resort, og menukortene er præget af lokale specialiteter som naturligvis akkompagneres af stedets vine. Ikke alle restauranter er åbne hele året, for så mange mennesker bor der ikke i området. Borgo Condé er et populært sted at afholde private fester som ex. de storslåede italienske bryllupper, så med lidt held kan du få lov at opleve, hvordan italienerne fester.

Vælg mellem værelser og suiter

Der er 38 værelser og suiter i flere forskellige kategorier på Borgo Condé Wine Resort. En del ligger i de forskellige bygninger i selve ”landsbyen” mens andre ligger i de tre villaer i vinmarkerne. De er alle indrettet i klassisk stil og naturens egne farver. Nogle ligger på første sal mens andre ligger i stueplan, og enkelte har en lille balkon eller udeområde. Størrelse og indretning varierer meget, også inden for den enkelte kategori, men alle værelser har som udgangspunkt aircondition, satellit TV, wi-fi, minibar, værdiboks samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om lejlighederne på Borgo Condé - Wine Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map