Anmeldelser af Suite Duomo

 
Suite Duomo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Suite Duomo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ferrara og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Suite Duomo

Læs personlige anmeldelser af Suite Duomo som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Suite Duomo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kim og familie fra Greve boede på Suite Duomo i Ferrara fra d. 24. til d. 25. juli 2010.

Ferrera/Suite Duomo var et rigtig dejligt sted. Kæmpe stor suite med rigtig god plads. Desværre virkede airconditionen i stuen hvor børnene skulle sove ikke. Det var lidt uheldigt med den varme nat vi havde.
Men alt i alt en dejlig ferie med skønne omgivelser og oplevelser. Og ikke sidste gang vi benytte In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Steen og familien fra Valby boede på Suite Duomo i Ferrara fra d. 27. til d. 29. juli 2010, på Hotel San Marco i Lucca fra d. 29. til d. 31. juli 2010 og på Riserva di Fizzano i Castellina in Chianti fra d. 31. juli til d. 7. august 2010.

Det var en glimrende tur, megt kort kan vi sige at:

- Hotel San Marco i Lucca var en meget positiv overraskelse, små men meget elegante værelser af høj kvalitet og en super beliggenhed i forhold til byen, god pool og meget velfungerende reception osv. Kan klart anbefales.

- Hotellet i Ferrara havde en super beliggenhed, men selve hotellet var ikke en stor oplevelse. Forholdsvist skrabet og ucharmerende, dertil kom der var kludder i reserveringen, de havde ikke redt op som bestilt. Det blev dog fixet ved at give os et ekstra værelse - meget fint. Det er iøvrigt et must at have værelse med udsigt over domkirkepladsen. Stedets ultimative attraktion er den udendørs morgenmadsrestautrant med udsigt over domkirkepladsen. Den indre del af Ferrara var en meget positiv overraskelse, meget mere interressant og stemningsfuldt end de ydre dele af byen lod antyde.

- Fizzano var som tidligere meget fint, det virkede som om de havde opgraderet endnu mere hvad angår tjenerne og receptionens sprogkundskaber. Et meget veldrevet og kvalitesbevidst sted. Et lille forslag til servicefiorbedringer skulle være at gøre lidt mere ud af at beskrive de enkelte lejligheders særpræg, primært udsigt mv. Vi havde nr 1, som var kæmpestor og på alle måder god, den var meget kølig grundet sin nordvendthed, men anken var at der var en meget begrænset udsigt dels grundet få og små vinduer i opholdsrummet, dels da de vendte ud mod nabobygningerne. Den slags detaljer er rare at kende, alt efter hvordan/hvor meget man planlægger at bruge sin lejlighed.

Vi ser frem til at booke hos jer igen en anden gang!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map