Hotel i Ferrara

Suite Duomo

 
Suite Duomo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Suite Duomo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ferrara og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvem vil ikke gerne bo centralt? Med Suite Duomos beliggenhed midt på domkirkepladsen kan du ikke bo mere centralt i middelalderbyen Ferrara. Fra tagterrassen, morgenmadssalen og mange af værelserne kan man nyde en enestående udsigt over domkirken, gadelivet på pladsen og middelalborgen Castello Estense med sin voldgrav.

Suite Duomo ligger på 2. og 3. sal med reception på 3. sal (her er naturligvis elevator), hvor man finder masser af turistinformationer om Ferrara. Dagens højdepunkt må utvivlsomt være indtagelsen af morgenbuffeten, som med udsigten over Ferraras historiske fristelser er en sand fryd for øjet, hvad enten den nydes i morgenmadssalen eller på den indbydende fællesterrasse på lune dage.

Læs mere om Suite Duomo

Et ophold på Suite Duomo betyder et ophold med historiske seværdigheder, restauranter og butikker lige uden for døren. Samtidig har flere værelser mulighed for ekstra opredninger til familier på op til seks personer og mange værelser har køkkenfaciliteter, som er gratis ved ophold på mere end tre dage. Der er også wi-fi i fællesområderne. Så alt i alt opfylder Suite Duomo mange tænkelige behov.

Dobbeltværelse
- Der er seks værelser, som ikke har udsigt til domkirken, men som til gengæld ligger lidt mere roligt ud bagtil. Alle værelser har aircondition, gulvvarme, sat-tv, telefon, elkedel (til te/kaffe) og rummeligt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Her er mulighed for to ekstra opredninger. Nogle af værelserne har køkkenhjørne med køleskab, mikrobølgeovn og to kogeplader, som kan efterspørges ved ophold på minimum 3 dage.
Dobbeltværelse med udsigt til domkirkepladsen
- Der er ni værelser, som vender ud mod domkirken. Alle værelser har aircondition, gulvvarme, sat-tv, telefon, elkedel (til te/kaffe) og rummeligt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. Her er mulighed for to ekstra opredninger. Nogle af værelserne har køkkenhjørne med køleskab, mikrobølgeovn og to kogeplader, som kan efterspørges ved ophold på minimum 3 dage.
Suite med udsigt til domkirkepladsen
- Der er i alt fire suiter, som vender ud mod domkirken (tre af dem ligger på 2. sal og den sidste på 3. sal). Suiterne består alle af to værelser og har aircondition, gulvvarme, sat-tv, telefon, elkedel (til te/kaffe) og rummeligt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar (tre af suiterne har jacuzzi). Her er mulighed for op til fire ekstra opredninger, da suiterne er meget rummelige. Nogle af suiterne har køkkenhjørne med køleskab, mikrobølgeovn og to kogeplader, som kan efterspørges ved ophold på minimum 3 dage.

Skjul teksten
 
 
search map