Hotel i Ferrara

Hotel Orologio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ferrara er en af Italiens hemmelige perler

Når du besøger Ferrara, går der ikke mange øjeblikke, før du hører historiens vingesus om hjørnerne. Midt i det historiske centrum ligger det imponerende middelalderslot Castello Estense, som blev opført af familien d'Este, som regerede i byen fra 120-1598. Slottet er omgivet af en voldgrav, og det er et spændende sted at besøge, og samtidig er det en ikke uvæsentlig årsag til, at Ferrara kom med på UNESCO's liste over verdensarv i 1995. Men byen har meget mere at byde på, bl.a. domkirken som stammer fra 1135, men også alle de små hyggelige gader, som du kan gå på opdagelse i.

En dejlig by med meget at byde på

Noget af det mest praktiske ved Ferrara er, at den ligger på jernbanelinien mellem Bologna og Padova, så det tager ikke lang tid at køre med tog til nogle af Italiens største seværdigheder, Venedig inklusiv. Kommer du i bil, er der også gode forbindelse, og det er heller ikke svært at parkere. Regionen Emilia-Romagna er også kendt for sit godt køkken, og Ferrara er ingen undtagelse. Da der ikke er mange turister i byen, er det normalt de lokale som frekventerer byens spisesteder, og det plejer at borge for kvaliteten.

Læs mere om Hotel Orologio

God beliggenhed tæt på centrum

Hotel Orologio ligger mellem stationen og det historiske centrum, og der er knapt en kilometer til det gamle slot, så du kan gå til det meste. Hotellet ligger i et af byens nyere kvarterer, og bygningen i sig selv er ikke en af dem, man falder i svime over. Men er du først kommet inden døre, vil du opleve et nydeligt hotel i klassisk stil, som byder både på god service og komfort. Samtidig får du meget for pengene i forhold til de meget få hoteller som ligger i det historiske centrum, og kommer du i bil, kan du parkere lige uden for døren. Har du lyst til at opleve byen og omegnen på cykel, har du mulighed for at benytte en af hotellets cykler, afhængig af tilgængelighed.

Klassiske og komfortable værelser

Hotellet har i alt 46 værelser i forskellige størrelser og kategorier. Indretningen er pæn og klassisk, og på trods af, at hotellet ligger i en moderne bygning, har man gjort alt hvad man kan, for at skabe en hyggelig atmosfære, og det er lykkedes rigtig fint. Bl.a har de fleste værelser synlige loftsbjælker, og indretningen er smagfuld med afdæmpede farver. Alle værelser har som minimum aircondition / varme, minibar, værdiboks, wi-fi, satellit TV og badeværelse med bruser eller badekar samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Orologio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map