Hotel i Ferrara

Hotel de la Ville

 
Hotel de la Ville er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel de la Ville er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ferrara og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

L'Hotel de la Ville er et hyggeligt og funktionelt hotel, beliggende centralt, lige overfor banegården i familien d´Estes højborg, renæssancebyen Ferrara. Hotellet byder på en venlig og hjemlig atmosfære, og er velegnet for de der vil nyde Ferraras charme og seværdigheder.

Hotellets restaurant, der også er åben for udefrakommende, serverer lokale specialiteter, klassiske italienske retter, samt et udvalg af mere internatinalt orienterede retter. Morgenmaden udgøres af en stor buffet. På hotellet er der ligeldes mødelokale og konferencesal, der gør det ideelt for kongresser og andre arbejdsrelaterede ophold. Der er desuden internetpoint til brug for stedets gæster.

Læs mere om Hotel de la Ville

Hotellet råder over i alt 85 værelser. De er pæne, rummelige, og er alle udstyret med aircondition, satellit-tv, radio, telefon, internetforbindelse, minibar samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Mod bestilling er det muligt at få ikke-rygerværelse.

Skjul teksten
 
 
search map