Hotel i Ferrara

Albergo San Romano

 
Albergo San Romano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo San Romano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ferrara og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det hyggelige, lille hotel ligger så centralt som man kan ønske sig, lige inden for byporten, på et af hovedstrøgene i denne smukke by, der byder på et utal af imponerende, historiske monumenter. Gaden er lukket for gennemkørende trafik, så selvom man bor få minutters gang fra domkirkepladsen, er støjen ret begrænset.

Morgenmaden serveres i morgenmadsrestauranten på første sal, og består primært af søde sager, som italienerne jo er så glade for, men det er også muligt at få brød med ost, skinke m.v..

Læs mere om Albergo San Romano

Der er ikke parkering til hotellet, men man kan anvende den store, parkeringsplads (Piazzale Kennedy) i kort gåafstand fra hotellet. Lige uden for bymuren (et par minutters gang fra hotellet) er der ligeledes en mindre parkeringsplads (Piazza del Travaglio), hvor man kan læsse bagagen af og holde i kortere perioder. På Piazza del Travaglio er det også muligt at leje cykler, et dejligt transportmiddel i denne flade del af Italien.

Værelserne er nydelige og klassiske, og prisen matcher i den grad kvaliteten. Her skal du ikke forvente den store luksus, men et gedigent, traditionelt byhotel, med de forventelige faciliteter som aircondition og mulighed for internetopkobling på værelset (mod betaling af tillæg).

Værelserne på Albergo San Romano

Skjul teksten
 
 
search map