Ferieboliger og hoteller i Ferrara

Domkirken
 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Perlen mellem Padova og Bologna

Ferrara ligger i regionen Emilia-Romagna mellem Bologna og Padova. Fyrsteslægten d'Este regerede i byen og området mellem årene 1200 - 1500 og opbyggede en by og et område i velstand og i fuld harmoni med natur, kunst og arkitektur. Delizie Estensi er et fantastisk eksempel på slotte og villaer bygget for hoffet og med mellemliggende haver. Selve byen er omringet af en af de to bedst bevarede bymure i Italien, som man kan spadsere på. I Ferrara finder du desuden verdens ældste osteria (lille spisested), som er at finde i Guinness Rekordbog. Et must er Strada dei vini e sapori (mad og vin-ruten), der bevidner, at Emilia-Romagna er et stort gastronomisk centrum. Hvis du har brug for lidt adspredelse, er der ca. 50 km til de brede sandstrande ved Comacchio. Og hvis det ikke er nok, så ligger Po Delta Park også i nærheden. Og nej, det er ikke en forlystelsespark, men en af Europas største vådområde og naturreservater, hvor man kan nyde naturen ved bl.a. at leje en kajak eller kano.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Velbevarede bymure

Det er stadig muligt at se mange smukke og velbevarede bygningsværker fra middelalderen og renæssancen. Midt i byen finder man blandt andet den store borg Castello Estense (opkaldt efter d’Este familien), der ligger omgivet af voldgrave. Centrum af byen er også omkranset af volde og bymure (på i alt 9 km) tilbage fra middelalderen. Disse bymure hører til nogle af de mest velbevarede i hele Italien sammen med dem i byen Lucca.

Læs mere om Ferrara

Grønne oaser

Her er masser af ting for den kulturelt interesserede som kirker, museer, betydningsfulde villaer og paladser. Værd at besøge er Palazzo dei Diamanti, hvis navn stammer fra de 8500 diamantformede marmorsten som facaden er beklædt med. I dag ligger Ferraras kunstgalleri her i paladset. Der er flere grønne oaser som parker og haver man kan slentre rundt i væk fra byens gader og et meget stort udbud af restauranter. Byen kom faktisk på UNESCO┬┤s verdensarvsliste i 1995 på grund af dens skønhed, dens kulturelle betydning samt hvor velbevaret den er.

Skjul teksten
 
 

Populært i Emilia-Romagna

Residence Cleo

Lido degli Estensi

search map