Hotel i Faenza i Emilia-Romagna

Villa Abbondanzi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tilbring en romantisk ferie i hjertet af Emilia-Romagna nær Ravella, Ferrara, Bologna og ikke langt fra Firenze. Forkæl dig selv på Villa Abbondanzi, som er omgivet af en hundredeår gammel park, hvor du kan se egern hoppe rundt og flamingoer som poserer majestætisk ved vandet, hvilket bidrager til det idylliske miljø under din ferie.

Total afslapning i smagfulde omgivelser

Nyd din partners selskab i en helt anden atmosfære, som tager jer bort fra hverdagen og lad jer forkæle i det fine spaområde i Villa Abbondanzis have. Her kan du nyde forskellige behandlinger som udføres af dygtige wellness-eksperter. Der er flere fine faciliteter som badstue, dampbad og boblebad. Om sommeren kan du nyde livet i poolen og den udendørs jacuzzi.

En gourmetoplevelse i et elegant miljø

Forfør dine smagsløg med en smagnings-menu og lad dig overraske. Prøv en cannoli med ricottaost og ananassovs eller en af de mange fiskespecialiteter som kokken anbefaler. De mange retter er ikke blot kreativt udført, men serveres også i en magisk atmosfære. Denne restaurant er en af de mest populære og eksklusive i Faenza.

Værelse med udsigt over parken

De 15 værelser har et helt særligt præg med små detaljer som understreger den raffinerede stil i Villa Abbondanzi. Smukke møbler, loftsbjælker og åbne ildsteder i kombination med moderne komfort og et touch af elegance. Faciliteterne inkluderer: satellit TV, telefon, trådløst internet, minibar, værdiboks, aircondition, hårtørrer, toiletartikler, tøfler og badekåbe. Fra oktober til maj får gæsterne en velkomstgave som består af en type wienerbrød som kaldes "Babbi". Til information skiftes der sengetøj dagligt.

Gratis adgang til et beroligende miljø

Når du bor på Villa Abbondanzi er brug af den udendørs pool, det indendørs boblebad, badstuen, det tyrkiske bad, træningsrummet, den udendørs jacuzzi og forbrug af urtete inkluderet i prisen. Du får 10% rabat på restaurantens menu og 10% rabat på spa-områdets skønhedsbehandlinger og massage i wellness-centret Cottage & Spa. Glem din hektiske hverdag og benyt chancen for at tilbringe udsøgt kvalitetstid med din partner. Villa Abbondanzi er det ideelle rejsemål til en helt særlig lejlighed.

Læs mere om Villa Abbondanzi

Læs om værelserne på Villa Abbondanzi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map